Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Szoftver

Vezéreld távolról a video-lejátszást!

 Már egy ideje elérhető Chrome rendszerre a Video remote alkalmazásunk, mely segítségével mobilról vezérelhetjük a lejátszást, de nem rég jelent meg a 2.0-s verzió, hamarosan jön a Firefox-os verzió, és most újult meg a kliens megjelenése, így itt az alakalom, hogy bemutassuk ezt a kiegészítőt!

Nézzük először a működését! Miután telepítettük a kiegészítőt, és egy támogatott weboldalra jutunk, akkor a jobb felső sarokban megjelenik egy Távirányító felirat, melyre kattintva megkapjuk a beolvasandó QR-kódot, vagy a begépelendő URL-címet - tehát mobilon (vagy bármilyen eszközön) csak egy böngészőre, és internetkapcsolatra van szükségünk!

Ezek után megjelenik egy vezérlőpanel, és már is van egy távirányító a kezünkbe. A biztonságról egy karaktersorozat gondoskodik, csak megfelelő kód esetén lehet vezérelni a lejátszást, így nem kell félni attól, hogy valaki leállítja a videót.


A vezérlő jelenleg 3 nyelven érhető el: magyar és angol mellett németül is használhatjuk, a böngésző beállításainak megfelelően. Hamarosan várható újdonság a titkosított kommunikáció a vezérlő és a bővítmény között, választható megjelenési és elrendezési témák, illetve a grooveshark.com vezérlésének támogatása - igaz ez nem videó-s, hanem zenés oldal, de ehhez is jól jön néha egy távirányító.

A kiegészítő Chorme böngészőre innen szerezhető be, Firefox bővítmény BETA verzióját meg innen lehet letölteni.

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}