Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Blog

Óriási LEGO Kashyyyk terepasztal épül

David Hall, azaz a Solid Brix Studios YouTube csatorna szerkesztője már 50 hete, azaz nemsokára 1 éve építgeti kedvenc Star Wars jelenetét, a Kashyyyk-i csatát. Csatornáján heti rendszerességgel jelentkezik és bemutatja a heti "termést", tehát, hogy mennyit haladt az építéssel.

Jelenleg a terepasztal 4 x 7 nagy szürke alaplap (48x48 bütyök) nagyságú, ennek nagy része a part, ahol az egész csata játszódik, 2 nagy Kashyyyik fát tartalmaz, egy hegyoldalt (mögötte a köztársaság bázisával) és rengeteg csillogó-villogó részletet. Érdekesség, hogy a víz is kockákból van. Világoskék, kék és fehér átlátszós 1x1-es kör alakú lapocskákkal (10000+ darab) oldotta meg ezt David. Nagyon ötletes, viszont eléggé költséges is....

David nem modulárisra (könnyen szétszedhető és szállítható) készítette ezt az óriási asztalt, ugyanis kizárólag a YouTube követőinek építi ezt a csatát. Miután véglegesíti, Stop-Motion videót fog készíteni. :)

Egy kérdés-felelet videót is csatolnék, ugyanis ebből még rengeteg információt megtudhattok Davidról és az építményéről:

Jó szórakozást a videók nézegetéséhez, remélem nektek is tetszik ez a hatalmas MOC!

kovjonas profilképe
KovJonas @kovjonas Hobbi web-designer, kezdő 3D modellező, LEGO őrült.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}