Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Blog

10 év Classic Space...

Gondolom nem kell túl részletesen bemutatnom JANGBRiCKS-et, ő az egyik legkedveltebb (és szerintem legjobb) YouTube-os LEGO® rajongó. A videói nagy része készletbemutató, viszont sokszor a saját gyűjteményét, saját építményeit (MOC) mutatja be a csatornáján.

A minap a fent látható videó került ki a csatornájára, amiben bemutatja az 1978 és 1988 között kiadott Classic Space készleteket. Ez a téma rendkívül kedvelt volt (és még most is az, viszont ma már egy-egy ilyen készlet ára igen magas tud lenni), ezért szerintem mindenki élvezni fogja a videót. :)

A videóban Jang elmondja, hogy a Brciklinkről és Ebayról szerezte be ezeket a készleteket (2013. és 2015. között). A LEGO® Classic Space lejátszási listán az összes készletet közelebbről is szemügyre vehetjük, ugyanis Jang készletértékelő videót is készített a termékvonal összes tagjához.

Ha valaki esetleg kedvet kapott a Classic Space készletekhez, viszont nem tud már 20-30 éves készleteket beszerezni, Benny űrhajóját tudom ajánlani, a LEGO KALAND-ból.

kovjonas profilképe
KovJonas @kovjonas Hobbi web-designer, kezdő 3D modellező, LEGO őrült.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}