Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Prince of Persia: The Two Thrones
4

Prince of Persia: The Two Thrones

Akció 2009 Ubisoft Montreal

A Prince of Persia: The Two Thrones a Warrior Within folytatása és a Sands of Time trilógia záró epizódja, amit 2005 decemberében adott ki a Ubisoft az összes nagyobb platformra (Windows, Playstation 2, Xbox, GameCube), majd a későbbiekben Playstation 3-ra, illetve Prince of Persia: Rival Swords címen elkészült a PSP és Wii változat is.A játékkal megpróbáltak egyensúlyt teremteni a könnyedebb hangulatú Sands of Time és a sokkal sötétebb Warrior Within között

609 HUF-tól 21 ajánlat
Windows

PC árak összehasonlítása hivatalos kereskedőknél

Hasonlítsd össze a webáruházak árait, és találd meg a legolcsóbb ajánlatot a Prince of Persia: The Two Thrones játékhoz hivatalos kereskedők és CD-kulcsok között.

Prince of Persia: The Two Thrones további elérhetőségei

Képernyőkép erről: Prince of Persia: The Two Thrones
Képernyőkép erről: Prince of Persia: The Two Thrones
Képernyőkép erről: Prince of Persia: The Two Thrones
Képernyőkép erről: Prince of Persia: The Two Thrones
Képernyőkép erről: Prince of Persia: The Two Thrones

Ezen termék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára.

A Prince of Persia: The Two Thrones a Warrior Within folytatása és a Sands of Time trilógia záró epizódja, amit 2005 decemberében adott ki a Ubisoft az összes nagyobb platformra (Windows, Playstation 2, Xbox, GameCube), majd a későbbiekben Playstation 3-ra, illetve Prince of Persia: Rival Swords címen elkészült a PSP és Wii változat is.A játékkal megpróbáltak egyensúlyt teremteni a könnyedebb hangulatú Sands of Time és a sokkal sötétebb Warrior Within között. Yuri Lowenthal lett ismét a Herceg hangja, (Sands of Time, The Forgotten Sands) Rick Miller a Sötét Hercegé, Sarah Carlsen pedig Kaileenáé. Stuart Chatwood and Inon Zur, akik a Warrior Within zenei anyagáért voltak felelősek, visszatértek, céljuk a perzsa motívumok visszahozása, de a Sands of Timenál grandiózusabb hangvétellel. A játék eredetileg Starforce védelemmel jelent meg, de mivel azt sok kritika érte, a későbbi változatokból már kihagyták. (pl.: A teljes trilógiát tartalmazó gyűjteményes kiadásból.)

Rendszerigény

Minimum:

  • Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
  • Processor: 1.0 GHz AMD Athlon or Intel Pentium III (1.5 GHz Pentium IV or AMD Athlon recommended)
  • Memory: 256 MB (512 MB recommended)
  • Graphics:32 MB DirectX 9.0c compliant (128 MB recommended) (see supported list*)
  • DirectX: DirectX 9.0c
  • Sound DirectX 9.0c compliant (Dolby Digital Live required for Dolby Digital audio)
  • Hard Drive:1.5 GB
  • Peripherals: Windows-compatible gamepad
  • *Supported video cards at time of retail release: ATI 7500/8500/9000/X series, NVIDIA GeForce 3/4/FX/6/7 series (GeForce 4 MX not supported); Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. For an up-to-date list of supported chipsets, video cards, and operating systems, please visit the FAQ for this game at: http://support.ubi.com.
4 271 értékelés
05
0
0
0
01
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
Értékeld a programot!
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}