Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni

Blogok

FrostWire 6.4.5

nincs
Értékelés
Kategória
1 E+
Megtekintés
A FrostWire egy rendkívül sokoldalú alkalmazás, mellyel tudunk videót, zenét, programot, képet, torrenteket keresni. A program beépített keresővel, médialejátszóval és konvertálóval is rendelkezik egyetlen felületen
6.4.5 Verzió
23.1 MB Méret
Ingyenes Licensz
Magyar Nyelv

Biztonság

Windows 0/79 2020.09.22 00:05

A FrostWire egy rendkívül sokoldalú alkalmazás, mellyel tudunk videót, zenét, programot, képet, torrenteket keresni. A program beépített keresővel, médialejátszóval és konvertálóval is rendelkezik egyetlen felületen.

Könnyedén tudunk fájlokat és egyéb hasznos tartalmakat megosztani a nagyközönséggel, akár sima fájlmegosztással gép-gép módban vagy magnet linkkel. A program felülete és területei kategorizáltak és ezen belül kereshetünk videókat, zenéket, képeket, programokat, torrenteket, Book illetve Docs állományokat. Számos szűrési lehetőség közül választhatunk, hogy a nekünk legcélszerűbb eredményeket kapjuk.

Ezen felül rádióállomásokat is ismer, régiókra - országokra és megyékre lebontva. Használata ennek is ingyenes.

A program körülbelül heti,havi rendszerességgel frissül és szinte minden alkalommal tartalmaz valami újdonságot, melyet a fejlesztő egy külön ablakban részletez.

A program méretes, de sokoldalú, egyszerű és magyar nyelven is tud.

0 értékelés
05
0
0
0
01
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
Értékeld a programot!
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}