Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Ingyen frissiétés win10-re
0
Hogyan tudom win10-re frissíteni a win7-t
2020.02.10 11:42
Folyamatban hobanci 2020.05.13 02:07 2
-1
Hello,
ingyenes frissítési lehetőség már nincsen Windows 10-re. Ha megvetted a Windows 10-et, akkor pedig a Windows 10 frissítő fog segíteni.
2020.02.12 16:12
1

Továbbra is tudsz ingyenesen frissíteni a Windows 10-re a Hetesről. Ugyan az ingyenes és a fogytékkel élők számára kibővített frissítési idő már lejárt és az MS kommunikációiban is az szerepel, hogy vége az ingyenes frissítési lehetőségnek.
Ezzel szemben ezt a lehetőséget nem szüntette meg a MS, bár erről semmilyen hivatalos nyilatkozatot nem adott ki. Továbbra is lehet frissíteni Hetesről, még akkor is, ha nem használod a kisegítő technológiákat. Mindez azért lehetséges, mert az MS bennhagyta a Windows 7-ről történő lehetőséget a Frissítési csatornában, illetve a lehetőséghez használható valid Hetes kulcsgyűjteményt sem törölte onnét.
Letöltöd az MS oldaláról a Media Creation Toolt és azzal frissíted a Hetest. Első bejelentkezésnél, mindenképpen érdemes Online profillal bejelentkezni, amihez Microsoft fiók (e-mail) szükséges. Így egyből létrehozásra kerül a fiókhoz kötött digitális licence és így a következő Tízes telepítésnél már nem kell megadnod a licence kulcsot sem, mert az automatikusan aktiválódik a digitális licence-el, még akkor is, ha itt már nem online, hanem offline felhasználói profilt hozol létre a Windowsban.

2020.05.13 02:07
A válaszadáshoz lépj be vagy regisztrálj!