Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni

Tudnátok számomra javasolni témákat a munkaerőpiacon belül?

Folyamatban 2019.04.28 00:04 3
0
Sziasztok! (Egy picit talán off téma de belekezdek)

Végzős egyetemista vagyok és az államvizsgám témája a munkaerőpiac (habár Romániában, ez úgy vélem nem igazán releváns infó).
A segítségetek szeretném kérni, mivel a dolgozatom elméleti része már nagyjából kész van, a következő gyakorlati részhez pedig a statisztikai adatokat kell elemeznem és azokból összeraknom valamit. Mondták már, hogy vizsgáljam a nemek eloszlását, viszont ez elég száraz véleményem szerint. Amit már kiválasztottam az a fiatalkorú munkanélküliség... (ha ezzel kapcsolatban van bármiféle ötletetek nyugodtan leírhatjátok).

Olyan úgymond témát szeretnék, ahol mondjuk lehet vizsgálni az összefüggéseket, hogy pl valami kialakult és, hogy az mitől van (x változása befolyásolja az y-t, amelynek következtében változik a z)... de ez csak egy példa.

Azt szeretném ha nem lenne unalmas a dolgozatom, ha van bármiféle ötletetek nagyon örülnék ha leírnátok nekem.

További szép estét!
profilkep
rck11

Válaszok

1
Esetleg valami a tudatos (és helyes) számítógép/internethasználatot vizsgálja?
insider 2019.04.15 20:58
0
Munkaerõ-piaci kutatásokMunkaerő-piaci ismeretekÁtmenet a felsőoktatásból a munkaerőpiacraA munkaerő-felmérés módszertana..
gloomylizard 2019.04.21 18:00
0
Hát a munkaerőpiac elég tág.Itthoni példa, amit bőven bele lehetne vonni. Csak címkéket írok:- fiatalkorú munkanélküliség..
bykewix 2019.04.28 00:04
A téma megválaszolásához be kell jelentkezned!

Továbbiak