1. Főoldal
  2. Kérdések
  3. Lenovo tablet bekapcsolás
1 pont

Lenovo tablet bekapcsolás

Van egy garanciális kb. 1 éves Lenovo A10-70-es tabletem.

Tegnap reggel nem tudtam bekapcsolni, csak úgy, hogy megnyomtam a bekapcsoló gombot+ a hang gombját.
Ezzel a módszerrel vissza is tudtam telepíteni mindent. Ment egész nap, este kikapcsoltam, és megint nem tudtam bekapcsolni.

Ekkor eljátszottam a fenti műveletet újra, és sikerült megint visszatenni mindent, ismét használtam, és működött minden.
Közben kikapcsoltam 3-4 alkalommal, és mindig bekapcsolódott, míg nem a legutolsó alkalommal már nem kapcsolt vissza.

Ma reggel megint a kapcsológombokkal bekapcsoltam, de most visszatettem gyárira.

Mi lehet a gond?
Ksözönöm
, Címkék: pc, hang
Van megoldás! Hozzászólok 3
bykewix 873 pont
-10+
2018.06.01 17:06 Szia!

Windows 10 van rajta? mert lehet próbálja frissíteni, de valami problémába ütközik. Ez lehet valami telepített szoftver (vírusirtó?).
bykewix 873 pont
-0+
2018.06.01 17:08 Megnéztem, ez Androidos tablet. Bekapcsolásnál mit csinál a tablet (amikor nem indul el)? Megjelenik a logo lenovo/android vagy csak fekete a kép és nem jelenik meg semmi?


Ha utóbbi, tehát csak fekete a kép és nem reagál semmire, akkor érdemes szervízbe visszaküldeni. Lehet Flash tárhely problémája van.
zsuzsi50 1 pont
-0+
2018.06.01 20:04 Köszi a választ....Android...., mikor bekapcsolom, akkor látható a lenovo logo, ill. még a bekapcsoló zenét is játszik, de utána nem csinál semmit. KB. 3 órával ezelőtt menetközben megnyomtam a reset gombot. És most kikapcsoltam, és bekapcsoltam, működik. Korábban is ha rövid idő múlva visszakapcsoltam, akkor elindult, a gond akkor jelentkezett, mikor hosszabb ideig használtam, ill. alvó módva tettem, megint használtam és kikapcsoltam. Na ezek után kellett gombnyomásokkal újra indítani.Ez kb. csak tegnap óta jelentkezett. Kb 50 % tárhely volt szabad, de most gyárin használom, ill. 1-2 prog-t telepítettem hozzá. Köszi, ha van valami ötleted???
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!