Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni

Blogok

Lenovo tablet bekapcsolás
0
Van egy garanciális kb. 1 éves Lenovo A10-70-es tabletem.

Tegnap reggel nem tudtam bekapcsolni, csak úgy, hogy megnyomtam a bekapcsoló gombot+ a hang gombját.
Ezzel a módszerrel vissza is tudtam telepíteni mindent. Ment egész nap, este kikapcsoltam, és megint nem tudtam bekapcsolni.

Ekkor eljátszottam a fenti műveletet újra, és sikerült megint visszatenni mindent, ismét használtam, és működött minden.
Közben kikapcsoltam 3-4 alkalommal, és mindig bekapcsolódott, míg nem a legutolsó alkalommal már nem kapcsolt vissza.

Ma reggel megint a kapcsológombokkal bekapcsoltam, de most visszatettem gyárira.

Mi lehet a gond?
Ksözönöm
2018.06.01 05:38
Megoldva Státusz zsuzsi50 Kérdező 2018.06.01 20:04 Aktivitás 3 Válaszok
10
Szia!

Windows 10 van rajta? mert lehet próbálja frissíteni, de valami problémába ütközik. Ez lehet valami telepített szoftver (vírusirtó?).
2018.06.01 17:06
0
Megnéztem, ez Androidos tablet. Bekapcsolásnál mit csinál a tablet (amikor nem indul el)? Megjelenik a logo lenovo/android vagy csak fekete a kép és nem jelenik meg semmi?


Ha utóbbi, tehát csak fekete a kép és nem reagál semmire, akkor érdemes szervízbe visszaküldeni. Lehet Flash tárhely problémája van.
2018.06.01 17:08
0
Köszi a választ....Android...., mikor bekapcsolom, akkor látható a lenovo logo, ill. még a bekapcsoló zenét is játszik, de utána nem csinál semmit. KB. 3 órával ezelőtt menetközben megnyomtam a reset gombot. És most kikapcsoltam, és bekapcsoltam, működik. Korábban is ha rövid idő múlva visszakapcsoltam, akkor elindult, a gond akkor jelentkezett, mikor hosszabb ideig használtam, ill. alvó módva tettem, megint használtam és kikapcsoltam. Na ezek után kellett gombnyomásokkal újra indítani.Ez kb. csak tegnap óta jelentkezett. Kb 50 % tárhely volt szabad, de most gyárin használom, ill. 1-2 prog-t telepítettem hozzá. Köszi, ha van valami ötleted???
2018.06.01 20:04
A válaszadáshoz lépj be vagy regisztrálj!