Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni

Zorin disztribúció megszünt?

Megoldva 2017.07.15 23:05 1
0
Sziasztok, nemrég telepítettem a Zorin OS 11 disztribúciót, ami jól is működik. A régi idők emlékére az Xp mintára állítottam. Majd ma frissítéseket telepítettem volna, de kiírta, hogy a 11 frissítése az megszünt, helyette frissítsen a Zorin OS 16.04.2. LTS rendszerre.Ezt megtettem , és eleve az Ubuntu 16.04 jött be, de a frissítés elakadt. Kérdezem : akkor a Zorin OS 16.04.2 LTS az NEM LÉTEZIK? Helyette már csak az Ubuntu xenial xerux-ra lehet frissíteni? Ami ugye már nem hasonlít a Windowsra. A jelenlegi rendszer az OS 11-es frissítések nélkül jól használható? Vagy egy idő után már problémák lesznek? Végül akkor jelenleg nincs a Windowshoz teljesen hasonlító Linux,tehát érdemes akkor megmaradni az Ubuntu, és a Mint disztribúcióknál, mint átlag felhasználó.
üdv.: György
profilkep
mogyo02

Válaszok

10
Szia!Nem szűnt meg. Él és virul a disztró. Szerintem ott más probléma lesz. Az internetkapcsolat nem szakad meg letöltés..
bykewix 2017.07.15 23:05
A téma megválaszolásához be kell jelentkezned!

Továbbiak

Címkék