1+
6 pont

Mi az ill. mit számít a Network adapter?

Sziasztok!
Az előző kérdésemre megkaptam a megoldás, ami az volt, hogy mi is a probléma a Sony Vegasommal, mivel egy unmanaged exception nevű problémát írt ki. Nos úgy tűnt, hogy valami a videókártyával van (nem vagyok biztos benne, hogy nincs is...) de végül a sok "megoldás" közül sikerült az egyikkel elindítanom a programot. A megoldás az az volt, hogy kapcsoljam ki a TAP-Win32 Adaptereket. Habár a srácnak aki mutatta a videóban max 15 ilyenje volt és nekem legalább van 50 furcsáltam de megcsináltam... mindegyikre külön-külön nyomtam egy disablet. Fura módon a Sony Vegas elindúlt.
Namost... gondolom ennek az adapteres menet az internettel kapcsolatos, de sehogysem tudok rájönni, hogy nekem, miért van a szokásos 10-20 helyett 50? (csináltam screen-t is). A másik kérdésem pedig az, hogy mi köze a programhoz ezeknek az adaptereknek? Tudtok valami infót, hogy mi a lényegük, mik azok?
Még egy kérdés, vicces de pont most töltöttem le az Adobe Audition-t és az instructionben a legelső step:Go to device manager > network adapters > right-click the active one and disable it to disable the internet. Itt meg mit kellene csináljak? Értem, hogy kapcsoljam ki, de melyiket, mit kapcsoljak ki?
Kérném szépen a segítségeteket :) ...minden válszért előre is köszönet! :)
Image
Image
how do i get a url for a picture, Címkék: probléma, pc, internet, network adapter
Megoldásra vár! Hozzászólok 3