Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni

Mi az ill. mit számít a Network adapter?

Folyamatban 2017.04.30 19:35 3
0
Sziasztok!
Az előző kérdésemre megkaptam a megoldás, ami az volt, hogy mi is a probléma a Sony Vegasommal, mivel egy unmanaged exception nevű problémát írt ki. Nos úgy tűnt, hogy valami a videókártyával van (nem vagyok biztos benne, hogy nincs is...) de végül a sok "megoldás" közül sikerült az egyikkel elindítanom a programot. A megoldás az az volt, hogy kapcsoljam ki a TAP-Win32 Adaptereket. Habár a srácnak aki mutatta a videóban max 15 ilyenje volt és nekem legalább van 50 furcsáltam de megcsináltam... mindegyikre külön-külön nyomtam egy disablet. Fura módon a Sony Vegas elindúlt.
Namost... gondolom ennek az adapteres menet az internettel kapcsolatos, de sehogysem tudok rájönni, hogy nekem, miért van a szokásos 10-20 helyett 50? (csináltam screen-t is). A másik kérdésem pedig az, hogy mi köze a programhoz ezeknek az adaptereknek? Tudtok valami infót, hogy mi a lényegük, mik azok?
Még egy kérdés, vicces de pont most töltöttem le az Adobe Audition-t és az instructionben a legelső step:Go to device manager > network adapters > right-click the active one and disable it to disable the internet. Itt meg mit kellene csináljak? Értem, hogy kapcsoljam ki, de melyiket, mit kapcsoljak ki?
Kérném szépen a segítségeteket :) ...minden válszért előre is köszönet! :)
Image
Image
how do i get a url for a picture
profilkep
rck11

Válaszok

1
AutoKMS program van a gépen? Valószínűleg az telepíti ezt az adaptert, mivel TapVPN szolgáltatást használja.
bykewix 2017.04.28 10:34
0
Igen van. Mármint sokszor látom futni, de ha rámegyek arra, hogy uninstall programs nem jelenik meg.
rck11 2017.04.28 19:54
0
Azt nem olyan egyszerű eltávolítani. Melyik AutoKMS? A Windows Toolkit féle?
bykewix 2017.04.30 19:35
A téma megválaszolásához be kell jelentkezned!

Továbbiak

Címkék