Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Samsung Galaxy S8 Lite?

A Samsung február végén mutatta be S9 szériáját, mégis az S8-hoz gyanúsan hasonló telefon látott napvilágot az FCC és a TENAA oldalán. A SM-G8750 modellszámú telefon feltehetőleg egy S8 lite lesz, ami annyit tesz, hogy a telefon kisebb teljesítményt fog számunkra biztosítani, azonban az ára sokkal kedvezőbb lesz.

A hírek alapján egy 5.8”-os Kapacitív Super AMOLED kijelző fog minket fogadni a telefonon 2220 x 1080 pixel-el. A cég kicserélte a 12 megapixeles szenzort egy alacsonyabb 16 megapixeles kamerára. A processzort egy Qualcomm’s Snapdragon 660 fogja képviselni, amely 2.2 GHz-t illetve 1.9 GHz bocsájt a telefon számára. A RAM-ból 4 GB jutott a készülékbe, illetve 64 GB belsőtárhely áll rendelkezésünkre. Mindezt egy 3000 mAh-ás akkumulátor fog ellátni. Az ujjlenyomat olvasót itt sem helyezték át a kényelmetlen pozícióból, pedig ezt meglehetett volna lépni.

A telefon specifikációi nem véglegesek, megváltozhatnak egyes részletek (tehát az ujjlenyomat olvasót is áthelyezhetik). Amikor megjelent az FCC listáján a részletek közül egyedül a sorozatszám volt 100%-ig jóváhagyva. Ez viszont azt jelenti, hogy hamarosan közénk érkezhet a készülék.

A telefon ötlete nem hangzik rosszul, akik nem tehetik meg, hogy olyan drága telefont vegyenek, mint egy S8 biztos nagyon örülnek ennek a hírnek. Árcédulát nem láthatunk sehol, de véleményem szerint ez lesz a legfontosabb tényező a telefon sikerét illetően.

Oszd meg másokkal is:

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}