Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni

Blogok

Megérkezett Az Utolsó Jedi előzetese!

Hírek
0 0

Április 13. és 16. között látogatható a Star Wars Celebration nevű rendezvény Orlandoban, ahol az idei évben is rengeteg újdonságról kaphatunk híreket, információkat. Talán a két legpopulárisabb panel a Star Wars: The Last Jedi (Csillagok Háborúja: Az Utolsó Jedi), valamint a Star Wars Battlefront II. Az előbbit tegnap késő délután közvetítették és először erről szeretnék beszámolni.

Az egy órás beszélgetés műsorvezetője Josh Gad volt, aki igyekezett jó hangulatot teremteni és szerintem ez sikerült is neki. A Lucafilm elnöke, Kathleen Kennedy, valamint a VIII. epizód rendezője, Rian Johnson mellett néhány szereplő is bemutatkozott - John Boyega (Finn), Daisy Ridley (Rey), Kelly Marie Tran (ő egy új szereplő, Rose), Mark Hamill (Luke Skywalker) és természetesen a rajongók kedvence, BB-8.

A film rendezője két újdonságot is bemutatott, ami egyébként még a szereplők számára is ismeretlen volt. Először is egy posztert, amelyen Luke, Kylo Ren és Rey látható. Ebből a közönség minden tagja kapott egy példányt a bemutató után:

(Forrás: starwars.com)

Természetesen a lényeget a legvégére hagyták, ugyanis ahogyan azt már előre tudtuk, ezen a rendezvényen mutatták be az új film előzetesét is. 

Amit megtudhattunk tegnap, hogy Lukenak ezúttal nagyobb szerepe lesz (igen, még beszélni is fog!), Rey kiképzést kap, Phasma kapitány, Finn és Kylo Ren visszatér (Az Ébredő Erő című film végén eléggé rossz állapotban láthattuk őket), valamint a rendező egy sokakat foglalkoztató kérdésre is választ adott: a címben szereplő "Jedi" szó egyes számban van. :)

Magyar idő szerint ma este 20:30-kor kezdődik a Star Wars Battlefront II panel élő közvetítése, amiről szintén igyekszem majd beszámolni nektek. Addig is írjátok le a véleményeteket az új film előzeteséről. Ugye mindenki már nagyon várja az idei év decemberét?!

kovjonas profilképe
Kovács Jónás @kovjonas Hobbi web-designer, kezdő 3D modellező, LEGO őrült.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}