Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Call of Duty Mobilra? Naná!

A San Franciscó-i GDC-n az Activision bejelentette, hogy a mobiljátékokkal foglalkozó Tencent együttműködésével elkészítik a híres Call of Duty széria mobilos verzióját. A játék neve Call of Duty Mobile lett.

Maga a program ingyenesen játszható lesz, iOS és Android eszközökre érkezik. A játékban vissza fognak köszönni a két legismertebb epizód (Modern Warfare, Black Ops) pályái, katonái és fegyverei, tehát akár a közismert Nuketownon is lövöldözhetünk majd. Nagy valószínűséggel a játékba bekerül majd a Black Ops 4-ben debütáló Blackout mód is, amit a játék videó előzetesében is láthatunk, ezen kívül harcolhatunk egymás és gép által irányított emberek ellen is.

A telefonos alkalmazás megjelenésének ideje még nem ismert, de a szokványosan novemberben megjelenő új résztől független lesz, így annak megjelenését nem befolyásolja. Az Activision annyit azért elmondott, hogy nyáron nyílt bétaprogram keretében bárki kipróbálhatja a játékot, az erre vonatkozó regisztráció már elindult.

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}