1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Tech
  4. [Appok magyarul] Action Note

[Appok magyarul] Action Note

Tech

Vannak kedvenc alkalmazásaid? Vannak köztük angol alkalmazások is? Szeretnéd őket is magyarul látni? Az into.hu most lehozza neked a legjobb angol alkalmazások magyar verzióit! A vadonatúj [Appok magyarul] sorozatunkba olyan alkalmazásokat fogunk bemutatni, amik nektek vagy az Into.hu szerzőinek tetszenek, de eddig nem voltak elérhetőek magyarul! Igen, mi megpróbáljuk felvenni a kapcsolatot a készítőkkel, és lefordítjuk az alkalmazásokat. Tippeket ilyen alkalmazásra az üzenőfalon várunk. Ezek között lehetnek egyszerűbb programok amik segítenek a mindennapi életben, de akár komplexebb alkalmazások is, így érdemes követni minket, hogy megtudd, melyik alkalmazás lett elérhető éppen magyarul. És akkor nézzük is az első alkalmazásunkat:

Az Action Note egy jegyzetelő alkalmazás, ami elérhető az összes Windows 10-es eszközre - immár magyarul is. Nevéből adódóan fő előnye, hogy mindig szem előtt van, mivel beépül az értesítések közé. A jegyzeteket kategorizálhatjuk, ahol az egyes kategóriákat 1-1 színnel jelölhetjük. Mindezek mellett az alkalmazás képes a jegyzetek archíválására is.

Mindezek mellett képes élőcsempét is létrehozni, illetve előfizetés esetén akár az eszközeink közötti szinkronizáció is elérhető. 

Az alkalmazás elérhető a Windows Áruházból.

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 +541 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
0 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!