Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Tech

[Appok magyarul] Action Note

Vannak kedvenc alkalmazásaid? Vannak köztük angol alkalmazások is? Szeretnéd őket is magyarul látni? Az into.hu most lehozza neked a legjobb angol alkalmazások magyar verzióit! A vadonatúj [Appok magyarul] sorozatunkba olyan alkalmazásokat fogunk bemutatni, amik nektek vagy az Into.hu szerzőinek tetszenek, de eddig nem voltak elérhetőek magyarul! Igen, mi megpróbáljuk felvenni a kapcsolatot a készítőkkel, és lefordítjuk az alkalmazásokat. Tippeket ilyen alkalmazásra az üzenőfalon várunk. Ezek között lehetnek egyszerűbb programok amik segítenek a mindennapi életben, de akár komplexebb alkalmazások is, így érdemes követni minket, hogy megtudd, melyik alkalmazás lett elérhető éppen magyarul. És akkor nézzük is az első alkalmazásunkat:

Az Action Note egy jegyzetelő alkalmazás, ami elérhető az összes Windows 10-es eszközre - immár magyarul is. Nevéből adódóan fő előnye, hogy mindig szem előtt van, mivel beépül az értesítések közé. A jegyzeteket kategorizálhatjuk, ahol az egyes kategóriákat 1-1 színnel jelölhetjük. Mindezek mellett az alkalmazás képes a jegyzetek archíválására is.

Mindezek mellett képes élőcsempét is létrehozni, illetve előfizetés esetén akár az eszközeink közötti szinkronizáció is elérhető. 

Az alkalmazás elérhető a Windows Áruházból.

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}