Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

Akarsz egy jó tippet? Használt számítógépek és használt laptopok garanciával!

A számítógép vásárlásánál sok döntést kell meghozni, hogy a kiválasztott eszköz biztosan megfeleljen minden igénynek, ám a legelőkelőbb helyein minden bizonnyal a jó ár-érték arány és a megbízhatóság szerepel. Ez pedig csakis a garanciával árult használt PC-k és használt laptopok esetén adott. Nem kérdés: ez a jó választás!

Bármit akarunk megvásárolni, az ár-érték arány olyan szempont, amit szem előtt kell tartani. Ez tulajdonképpen azt a célt szolgálja, hogy a lehető legokosabban költsük el a pénzünket, hozzuk ki belőle a maximumot, azaz okos befektetést csináljunk. Számítógép vásárlása esetén ez a használt eszközök segítségével maximalizálható.

Prémiumkategóriás gépek, elérhető áron

A használt számítógépek és használt laptopok a virágkorukat élik, hisz egyre többen jönnek rá, hogy hatalmas lehetőség rejlik a megoldásban. Ha szétnézünk használt számítógépekkel használt webshopok, példáául a hasznaltlaptop.eu kínálatában, azonnal látszik, hogy prémiumkategóriás gépek elérhetők, ráadásul az eredeti ár töredékéért. Az Star Elektro Kft. által üzemeltetett oldalon többek között olyan világmárkák bivalyerős gépei vásárolhatók, mint a Dell, a HP, a Fujitsu vagy a Lenovo, amelyek mindent tudnak a számítógépek gyártásáról, a felhasználóbarát kialakításról, valamint a professzionális eszközökről. Ez a szint azonban nem mindenki számára érhető el egy új készülék esetében, hisz borsos ára van egy prémiumkategóriás terméknek – viszont használtan beszerezhetőek.

Kockázat helyett garancia

Jó hír, hogy semmilyen kockázat nincs, amennyiben megbízható helyen vásárol az ember. A minőségre a biztosíték lehet egyrészt az, ha a cég viszonteladóként minden használt laptopot és használt számítógépet leellenőriz, kitisztít, valamint megjavít, azaz tökéletes állapotban kerül a virtuális polcokra a termék -nint ahogy a hasznaltlaptop.eu is teszi. Másrészt ki kell emelni, hogy ezek a boltok általában garanciát is vállalnak az eladásokra, a hasznaltlaptop.eu esetében ez azt jelenti, hogy géptől függően egy vagy két éven át teljes körű hardveres jótállást adnak, ráadásul az akkumulátorokra is jár hathónapos jótállás. Utóbbi azért fontos, mert ettől az alkatrésztől sokan félnek használt gépek esetén, ebben az esetben azonban nincs mitől tartani. És akkor a 28 napos pénzvisszafizetési garanciáról még nem is beszéltünk, amely lehetőséget ad a megvásárolt használt számítógép vagy használt laptop kipróbálására, tesztelésére.

Fiatal eszközök, tökéletes állapotban

Sok ilyen webáruház (a hasznaltlaptop.eu-hoz hasonlóan) a használt gépeket nem magánszemélyektől szerzik be, hanem elismert nyugat-európai vállalatoktól, ahol két-, maximum háromévente lecserélik a teljes eszközparkot. Ez a cégfilozófia része, ami azt jelenti, hogy a gépek tökéletesen üzemelnek, hisz egy kétéves laptop még fiatalnak számít, csak éppen megtehetik, hogy leváltják egy modernebb változatra. Ezzel kiváló minőségű eszközök kerülnek a piacra, amelyeket azonban egy átlagvevő nem tud darabonként megvásárolni. Inkább egyben értékesítik ezeket, a hasznaltlaptop.eu pedig él a lehetőséggel, így nagy tételben kedvező áron szerezheti be a laptopokat és PC-ket. Ez kell ahhoz, hogy végül a fogyasztókhoz is elérhető összegért jussanak el a magas kategóriás eszközök. Ezekből két nagy kategória létezik. A kifogástalan, megkímélt állapotban értékesített gépeknél 50 százalékos kedvezmény elérhető, míg ha a használat nyomai észrevehetőek a gépházon, még alacsonyabb lehet az ár – eközben a gép teljesítménye semmivel sem lesz kevesebb.

Használatra készen!

Fontos összetevő, hogy mindig számlával, garanciával, valamint az eredetileg hozzá tartozó, jogtiszta operációs rendszerrel telepítve kerülnek eladásra a használt eszközök, azaz azonnal használható állapotban lehet ezeket átvenni. Miért jó ez? Mert nem kell további köröket futni a telepítéssel, a programok beszerzésével, azonnal elkezdődhet a gép előnyeinek kiaknázása. Több hasznos és ingyenes program is felkerül az eszközökre, ilyen például a Zoom, a Skype vagy az Open Office, ezeket a mindennapok során alkalmazhatja majd a használt számítógép új tulajdonosa.

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}