Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

A Telenor is ingyen netet ad az ügyfélszolgálati rendszereinek fejlesztése miatt

Rendszerfejlesztés miatt korlátozottan működnek az ügyfélkiszolgáló rendszereink szombat éjjel és vasárnap délelőtt - jelentette be a Telenor. Az eset érdekessége, hogy a Telekom is ugyanazon a hétvégén - bár kicsit hosszabb ideig - fogja fejleszteni az ügyfél-szolgálatát, és a leállás miatt ők is korlátlan netet adnak az ügyfeleiknek

A Telenor azt írja közleményében, hogy "Folyamatosan fejlesztjük ügyfélkiszolgáló folyamatainkat és rendszereinket, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban szolgálhassuk ki több millió előfizetőnket. Ennek a munkának a részeként február 17. éjjel 22:00-től február 18. déli 12:00-ig tervezett rendszerfejlesztést végzünk a Telenor Magyarország ügyfélkiszolgáló rendszerein, emiatt egyes funkciók nem vagy csak korlátozottan működnek majd, illetve telefonos ügyfélszolgálatunkon is korlátozott ügyintézés lesz tapasztalható.

A következő funkciókat nem lehet ebben az időszakban elérni sem a személyes vagy online csatornán, sem a telefonos ügyfélszolgálaton: egyenlegfeltöltés és –lekérdezés, adatjegy feltöltés, telefonszámla befizetés, új szerződéskötés, készülékvásárlás, SIM-kártya csere, tarifacsomag váltás, MyTelenor applikáció, szolgáltatás megrendelés, online vásárlás, feltöltőkártyás adategyeztetés, Expressz kártya regisztráció.

A rendszerfejlesztés időtartama alatt zavartalanul lehet telefonálni, SMS-t küldeni, mobilinternetet használni, illetve működni fog a mobil-parkolás, az autópálya matrica vásárlás és a szerencsejáték megrendelés. Tudjuk, hogy a fejlesztés időszakosan kényelmetlenségekkel jár, ezért február 18-án, vasárnap 00:00 – 24:00 óráig díjmentesen felhasználható belföldi internethasználatot adunk minden ügyfelünknek, amit automatikusan aktiválunk.

Kérjük, hogy aki feltöltőkártyáját a napokban kívánja feltölteni, végezze el a feltöltést február 17., szombat 22.00 óráig.

A rendszerfejlesztéssel kapcsolatos részletes információk a telenor.hu/rendszerfejlesztes weboldalon elérhetők. Ügyfeleink megértését és türelmét köszönjük!

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}