Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Hírek

A Telekomnál is elérhető lett a korlátlan zenehallgatást lehetővé tévő csomag

Augusztus elsejétől új, korlátlan zenei opciót vezet be a Magyar Telekom négy partnerrel: az Apple Music-al, a Deezerrel, a Spotify-al és a Tidallal. Az új opció az előfizető díjcsomagjában foglalt, felhasználható adatmennyiség csökkentése nélkül az első 30 napban 0 forintért, majd ezt követően havi 990 forintért biztosít korlátlan zenehallgatást belföldön - olvasható a Telekom közleményében. 

Akik az új Zene opciót választják új mobilportfóliós előfizetésük mellé, azok szabadon használhatják az egyes meghatározó zenei streaming szolgáltatások alkalmazásait (Apple Music, Spotify, Deezer, Tidal). - ez a lehetőség nagyon hasonló a Telenor MyMusic és a Vodafone Music Pass szolgáltatására, amelyeknél szintén korlátlan adatforgalmat kaphatunk ezekhez a szolgáltatásokhoz, ráadásul az árak sem nagyon különbözőek a három szolgáltatónál: a Telenornál ezért 818 ft-ot, a Vodafone-nál 1 000 ft-ot kell fizetnünk havonta.

A Telekomosoknak az új lehetőség révén az első 30 napban 0 forintért, majd havi 990 forintos fix díjat kell fizetniük, hogy aztán akármennyi zenét fogyaszthassanak az előfizetői díjcsomagunkban felhasználható adatmennyiség csökkentése nélkül.

A Telekom azt írja, az új Zene opció a nemzetközi és a hazai zeneipar legjavához nyújt széleskörű, több platformon használható hozzáférést. Nem csupán a forgalmat, a tárhelyet is kíméli, hiszen nem kell a kedvenceket előzetesen a telefonra tölteni. Sőt, a segítségével tágíthatjuk az érdeklődési körünket, átléphetünk a szokásainkon: új zenei stílusokkal éstartalmakkal kísérletezhetünk – akár olyanokkal is, amelyekre eddig nem is gondoltunk.

„Még jobban kitárjuk a kapukat, hogy az ügyfeleink tetszés szerint válogathassanak abból, amit szeretnek, és hogy legyen lehetőségük új dolgok megismerésére is” – mondta Pereszlényi Zoltán a Magyar Telekom marketing és értékesítés menedzsment igazgatója. Hozzátette: a vállalat olyan megoldásokat és szolgáltatásokat fejleszt, amelyek könnyebbé, egyszerűbbé, szervezettebbé és élvezetesebbé teszik a mindennapokat.

A Telekom törekszik arra, hogy további zenei streaming szolgáltatókkal is együttműködésre lépjen, és a Zene opcióban foglalt partnerek körét bővítse.

Továbbiak

Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}