1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Tech
  4. Bezárt a Grooveshark

Bezárt a Grooveshark

Tech

Sokunk kedvenc zenelejátszó oldala, a 2007-ben indult Grooveshark tegnapelőtt este bezárta kapuit, tegnapi nap már nem lehetett elérni. Az oldal bezárása a több éve húzódó jogvédőkkel folyó vita zárása volt, ugyanis az oldalnak a legtöbb szám esetében nem voltak jogai a zene terjesztésére - így érhették el, hogy a Spify, Rdio, és hasonló szolgáltatásokhoz képest sokkal nagyobb mennyiségű zene volt elérhető az oldalon, és nyilván ezért - és szinte korlátozások nélküli ingyenes használat miatt -  volt az oldalnak töb mint 35 millió felhasználója.

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 +541 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
1 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!
Amúgy ehhez egyszerűen nem tudok hozzászólni. Bár túl sokat nem használtam, az tetszett benne, hogy reklámmentes volt, ráadásul semmilyen korlátozás nem volt rajta, tehát annyit használtad amennyit csak bírtad. Azt hiszem egyedül letöltés funkció nem volt bennt, de lehet tévedek. Amúgy kár érte, mivel sokkal használhatóbb, mint a spotify, deezer vagy bármelyik másik. Bár vannak rajta kívül nagyobbak is, pl soundcloud, mixcloud, viszont a Grooveshark sem volt elhanyagolható. RIP :(
2015.05.21 19:53