Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Tech

Duplázott a boxy2

Mai napon a boxy2 fájlmegosztó-oldal megnövelte a fájlok tárolási idejét, ingyenes felhasználóknak duplázta, a prémium felhasználóknál pedig el is törölte a tárolási limitet - a fájlok egészen addig megmaradnak, amíg nem töröljük őket. Természetesen a tárolási idő csak az inaktív fájlokra vonatkozik, ami ingyenes fiókkal rendelkezőknek most már nem 40, hanem (egy gyors számolással kitalálható) 80 nap. Egyébként bárki, ingyen kipróbálhatja a prémium szolgáltatások előnyeit, hiszen olvasóinknak 3 nap prémiumot adunk teljesen ingyen, mely beváltásáról az előző cikkünkben olvashattok részletesebben.

Oszd meg másokkal is:
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}