1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Tech
  4. A Microsoft felvásárolta a Steam-et a Valve-tól! #április 1

A Microsoft felvásárolta a Steam-et a Valve-tól! #április 1

Tech

A Microsoft máig rejtegette, titkolta azt, hogy a Valve Corporation-tól felvásárolta a mindenki által ismert Steam áruházat. Ahogy a képen láthatjuk már meg is változtatták a corp. logót. A felvásárlásnak számos oka lehet, hisz a Microsoft-nak is van egy játékfejlesztő részlege és egy teljes áruház több millió játékkal elég komoly előrelépést jelentene nekik, főleg, hogy a Microsoft (Windows?) Store is teljesen megújul.

A tranzakció mintegy 7 milliárd dollárba került, mely körülbelül 1900 milliárd forintnak felel meg.

Satya Nadella a Microsoft blogbejegyzésében kifejtette, hogy a felvásárlásnak mennyi előnye van és milyen fejlesztések várhatóak.

A bejegyzés szerint eltávolításra kerül a Steam Kliens az elkövetkezendő 1-2 évben és minden játékot portolnak a Microsoft áruházba, viszont nem kell elkeseredniük a linux felhasználóknak sem, hisz oda is portolva lesz az áruház, melyet hamarosan a következő linkről lehet majd letölteni.
Mindemellett elérhető lesz Windows Phone, Android és iOS készülékekre is, de erről a későbbiekben kapunk információkat.

A Microsoft CEO azt üzeni mindenkinek, hogy legyenek türelemmel és ne ilyedjenek meg azok, akik a szokásos Steam logo helyett egy mosolygóst cicust fognak látni!#aprilis.1

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix +873 .NetDEV, PHP Engineer, Designer.
4 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!
És én végig elhittem.. XD
2015.04.02 14:52
:D
2015.04.02 16:41
Rossz képszerkesztés, a Microsoft nem tenne ki ekkora logo-t, illetve megnézed, az összes weboldalon egyből mellette van a Microsoft szöveg, valahogy így.. ;) :D
Image
2015.04.01 19:02
Pont ez az egész lényege..
2015.04.01 19:42