Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Tech

A Microsoft felvásárolta a Steam-et a Valve-tól! #április 1

A Microsoft máig rejtegette, titkolta azt, hogy a Valve Corporation-tól felvásárolta a mindenki által ismert Steam áruházat. Ahogy a képen láthatjuk már meg is változtatták a corp. logót. A felvásárlásnak számos oka lehet, hisz a Microsoft-nak is van egy játékfejlesztő részlege és egy teljes áruház több millió játékkal elég komoly előrelépést jelentene nekik, főleg, hogy a Microsoft (Windows?) Store is teljesen megújul.

A tranzakció mintegy 7 milliárd dollárba került, mely körülbelül 1900 milliárd forintnak felel meg.

Satya Nadella a Microsoft blogbejegyzésében kifejtette, hogy a felvásárlásnak mennyi előnye van és milyen fejlesztések várhatóak.

A bejegyzés szerint eltávolításra kerül a Steam Kliens az elkövetkezendő 1-2 évben és minden játékot portolnak a Microsoft áruházba, viszont nem kell elkeseredniük a linux felhasználóknak sem, hisz oda is portolva lesz az áruház, melyet hamarosan a következő linkről lehet majd letölteni.
Mindemellett elérhető lesz Windows Phone, Android és iOS készülékekre is, de erről a későbbiekben kapunk információkat.

A Microsoft CEO azt üzeni mindenkinek, hogy legyenek türelemmel és ne ilyedjenek meg azok, akik a szokásos Steam logo helyett egy mosolygóst cicust fognak látni!#aprilis.1

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}