Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Tech

Windows takarítás, azaz JetClean és JetBoost

A Windows (vagy más) operációs rendszert futtatható gép előbb-utóbb lelassul. A lassú gép legismertebb gyorsítási módja az Operációs rendszer újratelepítése (vagy új gép vásárlása). De mi van akkor, ha mi egyiket sem szeretnénk?

Figyelmedbe ajánljuk - jetBoost és JetClean programokat!

Én nem nagyon hiszek ezeknek a programoknak a gyorsító képességében, de az tény, hogy valamivel gyorsabb lett a gép a több százezer kisebb hiba javítása, a géppel együtt induló programok kimoderálása, néhány sosem-használt program eltávolítása után.
 

A jetClean

Letöltése és telepítése után a következő kép fogad minket
 
 
Az 1-kattintás fülön kategorizálva találjuk a rendszert gyorsító lehetőségeket (rendszerleíró takarítás, Windows takarítás, stb.). Csak válasszuk ki a szükséges részeket a listában és kattintsunk a vizsgálatra, majd utána a javításra. Eszközök fülön optimalizálhatjuk a rendszer indításakor induló programokat, eltávolíthatjuk a lényegtelen programokat.
 

A JetBoost

 
A program ideiglenesen tilt le programokat, így megnövelve a gép teljesítményét. Alapból két beállítás van: Játékhoz vagy munkához, de ezek nem teljesen jól vannak beállítva mert pl. a játékok beállításnál az intézőt (explorer.exe) nem "kapcsolja le", pedig játék közben úgysem látjuk az ikonokat.
 
Letiltott intéző, gyorsabb játék
 
Nos, nem húzom tovább a cikket, tessék letölteni és kipróbálni!
 
 
A cikk eredetileg 2012 06 19-én jelent meg a Vmtech-en, így mostanra elavult információkat tartalmazhat.
vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}