Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Tech

Egyéni Google+ URL igénylése

Nemrég azután keresgéltem, hogy milyen módon lehet egyéni Google+ URL-t igényelni a profilhoz. Senki sem szereti azokat a hosszú, soha meg nem jegyezhető URL-címeket, amiket a Google állítja be a profilunkhoz.

Szerencsére ezt meg tudjuk változtatni! Elég ha van legalább 10 követőd, máris kapod az e-mailt a Gmail fiókodban, mely felszólít arra, hogy a Google a neved alapján automatikusan beállított egy rövid URL-címet.

Ahhoz, hogy megkapjuk, csak kattintsunk az URL beszerzése gombra, majd végezzük el a további lépéseket. A további lépések közt ott találhatod a telefonszámod megadását is. Ilyenkor egyszerűen csak megadod az országot és a telefonszámodat, majd rákattintasz a Kód elküldése gombra. SMS-ben kapni fogsz egy üzenetet a Google-tól, melyben egy (általában) hat számjegyű kódot található. Ezt kell beírnod a számítógépen megjelenő mezőbe.

Mindössze ennyit kellett tenned, és máris egy egyéni Google+ URL cím birtokosa lettél! 

Ismét megismétlem, hogy ehhez a folyamathoz szükséges, hogy legalább 10 követőd legyen! Lehetséges, hogy tíz személy köreiben szerepelsz, de még mindig 9 követőd van? Ne aggódj! Csak lassú a rendszer. Majd valahogy átáll :D

bigblog profilképe
Sallai József @bigblog Egy srác akit nagyon érdekel a technológia, a fejlesztés és az alkotás.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}