Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Tech

Startol a Windows 8.2 [Frissítve]

Szeptemberben jöhet a Windows 8.1-hez érkező új frissítés, amit a neten Windows 8.2-nek, vagy Windows 8.1.2-nek hívnak. Ezt a frissítést a Microsoft még a Build konferenciáján jelentette be, annak legfontosabb újdonságával, a start-menüvel, és az ablakban Modern / Metro alkalmazások futtatásának lehetőségével. Ami újdonság, hogy a winbeta.org a mydigitallife.info fórumán található bejegyzésre és képernyőképre hivatkozva azt állítja, hogy ezeket az újításokat már idén Szeptemberben ki tudjuk majd próbálni. Nem egyértelmű, hogy csak Windows Update-n keresztül lesz-e beszerezhető, vagy DVD-n is meg lehet-e majd venni, bár ez leginkább a Windows 8 vásárlása előtt állókat érdekelheti, mert ha nem csak a Windows frissítési csatornáján lesz elérhető, akkor nem kell egyből telepítés után 3 nagyobb frissítés telepítését kivárni. Mindenesetre az biztos hogy a Microsoft rendszerének 8-as változatát használó felhasználók ingyen hozzá fognak majd jutni a frisítéshez. 

A fórumon a fő téma mégis a Windows 9. Ennek megjelenési dátuma ezen a képen egyértelműen látszik, tehát a Microsoft következő operációs-rendszerének bétáját nagyjából egy év múlva fog megjelenni.

FRISSÍTÉS:

neowin.net-en jelent meg a következő kép, amiből sokkal több mindent megtudhatunk:

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}