1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Tech
  4. Új youtube megjelenés, próbáld ki te is!

Új youtube megjelenés, próbáld ki te is!

Tech

Nemrég jelent meg a googlesystem.blogspot oldalon egy hír, miszerint a Googel az youtube-n egy új megjelenést tesztel. Erről mi sem akartunk lemaradni, így lássuk, mi változik!

kicsit még szétesik a magyar nyelv hosszúsága miatt, de alakul

Nos, mint ahogy a képen is látszódik, az youtube is a Google egységes design-jának "áldozata" lett: Szép fehér az egész, az oldalt megjelenő dobozzal tiszta Google+-os hatást kelt. 

A fejléc az oldal tetején marad, így amikor lejebb görgetünk akkor is látható lesz. A főoldalon a szokásos ajánlatokat láthatjuk, de a kereső oldal még nagyon hiányosnak hat, főleg hogy a jobb oldali oszlop helyén nincs semmi.

Érdekesség hogy az youtuben már 2013 júniusában is elérhető vált egy hasonló frissítés, amiről szintén a googlesystem.blogspot számolt be.

És akkor nézzük, hogyan aktíválhatjuk! Nyissuk meg az youtube.com-ot, majd a konzolba, - amit a legtöbb böngészőben a ctrl+sift+j, vagy a ctrl+sift+k-val érhetünk el, -  másoljuk be a következő linken látható sorokat, és értelem szerűen üssünk egy entert.

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 +541 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
1 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!
Nagyszerű! Köszi a cikkért ;)
2014.02.02 09:52