Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Tech

Új youtube megjelenés, próbáld ki te is!

Nemrég jelent meg a googlesystem.blogspot oldalon egy hír, miszerint a Googel az youtube-n egy új megjelenést tesztel. Erről mi sem akartunk lemaradni, így lássuk, mi változik!

kicsit még szétesik a magyar nyelv hosszúsága miatt, de alakul

Nos, mint ahogy a képen is látszódik, az youtube is a Google egységes design-jának "áldozata" lett: Szép fehér az egész, az oldalt megjelenő dobozzal tiszta Google+-os hatást kelt. 

A fejléc az oldal tetején marad, így amikor lejebb görgetünk akkor is látható lesz. A főoldalon a szokásos ajánlatokat láthatjuk, de a kereső oldal még nagyon hiányosnak hat, főleg hogy a jobb oldali oszlop helyén nincs semmi.

Érdekesség hogy az youtuben már 2013 júniusában is elérhető vált egy hasonló frissítés, amiről szintén a googlesystem.blogspot számolt be.

És akkor nézzük, hogyan aktíválhatjuk! Nyissuk meg az youtube.com-ot, majd a konzolba, - amit a legtöbb böngészőben a ctrl+sift+j, vagy a ctrl+sift+k-val érhetünk el, -  másoljuk be a következő linken látható sorokat, és értelem szerűen üssünk egy entert.

vmarci21 profilképe
Veszter Márton @vmarci21 Weblap fejlesztő, az IntoMedia tagja. PHP, JavaScript és MySql témák mellett érdekli a Windows, Linux disztribúciók, Android fejlődése, az IT biztonság, és az újdonságokat felmutató IT termékek.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}