Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni

Blogok

Várható Agnitum Outpost Security Suite Free 8.1(.1)!

Tech
0 0

Az Agnitum Outpost egy közismert védelmi rendszer/szoftver fejlesztő cég. Főként az általuk írt tűzfal motorról híresek, amelyet rengeteg nagy vállalat már licenszelt, illetve használ mint például az AVAST!, Lavasoft, korábban pedig a VirusBuster is.

Az ingyenes teljes körű védelmet utoljára 2011 végén frissítették, ezalatt eltelt jó két év. Az ingyenes szoftver nem kompatibilis Windows 8 és 8.1-el. Emiatt jónéhány felhasználó kifejtette véleményét, vagy éppen rákérdezett a szoftverfejlesztő cégre, hogy mikor várható a frissítés.

Eddig a válasz az volt, hogy nem várható, de miután látták, hogy rengeteg felhasználó használja az ingyeneset, belátták, hogy kénytelenek lesznek frissíteni vagy a legfrisebb 8.1.1 -es verzióból egy ingyenes krehálni.

ImageNos, ahogy ezt egy durván 1,5 hónapos válaszban láthattuk, akár hamarosan publikálhatják is az ingyenes verziót. Tudomásunk szerint már majdnem kész is. Ezt elsőként az Agnitum Blog-ban jegyzik, majd be.

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix .NetDEV, PHP Engineer, Designer.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}