Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni

Blogok

Egyre több Játék Hostingot támadnak ismeretlen hackerek

Tech
0 0

Az utóbbi hetekben akik rendelkeznek játékszerverrel egy magyar hostingtól, észrevehették, hogy nem megy megfelelő sebességgel és élménnyel a szerver.

A nagy játékszerver hostingokat ismeretlen hackerek támadják. Egyenlőre egyiküknek sem sikerült pontot tenni a végére vagy olyan nyomot találni, ami az adott hackerre bizonyítékot mutatna vagy a nyomozás elkezdődne.
A szervereket egyszerű ddos támadással "bombázzák" le, rengeteg IP cím felöl.
Vegyük példának a jatekhost.hu -t, amelyet még mindig támadnak. Több mint 3 hete tart náluk ez  a folyamat és néha sikerül helytállniuk, de mégis akkora erejű a támadás, hogy nem lehet pár kattintással és "kódsorral" tenni ellene.
A sunwell.hu és synhosting.eu -nál is kényszerhelyzet van.

Itt olvashatóak:

https://www.facebook.com/jatekhost
https://www.facebook.com/sunwell.hu
https://www.facebook.com/synhostingeu

Alaptalanul nem szeretnék vádaskodni, de információk szerint egy másik magyar játékhoszttól jöhet a DDOS. Két ismeretlen bejelentés szerint pedig Romániából, egy jáékokban közismert személytől "Raiz0"-tól és csapatától jöhet ez a nagy mennyiségű "lekérés".

Ha sikerül a támadót vagy támadókat elkapni, akkor nagy pénzbírságra számíthatnak!

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix .NetDEV, PHP Engineer, Designer.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}