Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Tech

Egyre több Játék Hostingot támadnak ismeretlen hackerek

Az utóbbi hetekben akik rendelkeznek játékszerverrel egy magyar hostingtól, észrevehették, hogy nem megy megfelelő sebességgel és élménnyel a szerver.

A nagy játékszerver hostingokat ismeretlen hackerek támadják. Egyenlőre egyiküknek sem sikerült pontot tenni a végére vagy olyan nyomot találni, ami az adott hackerre bizonyítékot mutatna vagy a nyomozás elkezdődne.
A szervereket egyszerű ddos támadással "bombázzák" le, rengeteg IP cím felöl.
Vegyük példának a jatekhost.hu -t, amelyet még mindig támadnak. Több mint 3 hete tart náluk ez  a folyamat és néha sikerül helytállniuk, de mégis akkora erejű a támadás, hogy nem lehet pár kattintással és "kódsorral" tenni ellene.
A sunwell.hu és synhosting.eu -nál is kényszerhelyzet van.

Itt olvashatóak:

https://www.facebook.com/jatekhost
https://www.facebook.com/sunwell.hu
https://www.facebook.com/synhostingeu

Alaptalanul nem szeretnék vádaskodni, de információk szerint egy másik magyar játékhoszttól jöhet a DDOS. Két ismeretlen bejelentés szerint pedig Romániából, egy jáékokban közismert személytől "Raiz0"-tól és csapatától jöhet ez a nagy mennyiségű "lekérés".

Ha sikerül a támadót vagy támadókat elkapni, akkor nagy pénzbírságra számíthatnak!

Oszd meg másokkal is:
bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}