Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Tech

Töröljük a Kaspersky termékek által hagyott nyomokat

A Kaspersky Antivirus és Internet Security megvéd minket a vírusok, spyware-k és támadok, behatolók ellen. Mind két biztonsági szoftver telepítése illetve frissítései után képes megtelíteni merevlemezünket szükségtelen adatfájlokkal illetve mentésekkel. Ami akár lehet 1-2 GB méretű is.  Ennek törlése sem egyszerű dolog, mivel a Kaspersky szoftverkben található önvédelmi funkció is. Töröljük ezt. Első lépésként nyissuk meg a Kaspersky főablakát, majd kattintsunk a beállítások, majd a speciális beállításokra.

1

Titlsuk le a védelmet illetve az önvédelmi funkciót, ahogy a képen láthatjuk (vegyük ki a piát), majd alkalmazzuk beállításainkat.

2

A értestéseknél lévő Kaspersky ikonra kattintsunk jobb klikkel, majd zárjuk be. Menjünk a "ProgramDataKaspersky LabAVP12DataUpdater" mappába és töröljük a "temporary Files" mappát.

3

Figyelem: Ehhez engedélyeznünk kell a Rejtett fájlok és mappák megjelenését. Vezérlőpult -> Mappa beállításai -> Nézet Ha mindennel megvagyunk, állítsuk vissza alapértelmezettre a Kaspersky beállításait.

Oszd meg másokkal is:
bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}