1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Tech
  4. Töröljük a Kaspersky termékek által hagyott nyomokat

Töröljük a Kaspersky termékek által hagyott nyomokat

Tech

A Kaspersky Antivirus és Internet Security megvéd minket a vírusok, spyware-k és támadok, behatolók ellen. Mind két biztonsági szoftver telepítése illetve frissítései után képes megtelíteni merevlemezünket szükségtelen adatfájlokkal illetve mentésekkel. Ami akár lehet 1-2 GB méretű is.  Ennek törlése sem egyszerű dolog, mivel a Kaspersky szoftverkben található önvédelmi funkció is. Töröljük ezt. Első lépésként nyissuk meg a Kaspersky főablakát, majd kattintsunk a beállítások, majd a speciális beállításokra.

1

Titlsuk le a védelmet illetve az önvédelmi funkciót, ahogy a képen láthatjuk (vegyük ki a piát), majd alkalmazzuk beállításainkat.

2

A értestéseknél lévő Kaspersky ikonra kattintsunk jobb klikkel, majd zárjuk be. Menjünk a "ProgramDataKaspersky LabAVP12DataUpdater" mappába és töröljük a "temporary Files" mappát.

3

Figyelem: Ehhez engedélyeznünk kell a Rejtett fájlok és mappák megjelenését. Vezérlőpult -> Mappa beállításai -> Nézet Ha mindennel megvagyunk, állítsuk vissza alapértelmezettre a Kaspersky beállításait.

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix +873 .NetDEV, PHP Engineer, Designer.
0 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!