Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Tech

Offline (.apk) telepítők letöltése Google áruházból

A mostani világban kihagyhatatlan egy okos-telefon, amin általában a közismert Android operációs rendszer kap helyet. Azt tudnunk kell, hogy az alkalmazásinkat Google Áruházból tudjuk letölteni, viszont vannak 200-600Mb-os telepítőfájlok is. Ennek letöltése sok időt vehet igénybe. Pár fejlesztő saját szerverén, weboldalán elérhetővé teszi az apk fájlokat, így letölthetjük és ezt bármikor amikor kedvünk tartja telepíthetjük hálózati kapcsolat (internet) nélkül. Mai nap Kovács Krisztián megosztott egy linket, amiben egy kiforrott és használható apk letöltőt látunk. Ez a Real APK Leecher.

Első lépésként töltsük le a Device ID -t, mert kelleni fog a telefon ID (azonosítója).

Ha a Real APK Leecher-t letöltöttük, utána szükségünk lesz a JAVA-ra is. Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a JAVA-ban rengeteg biztonsági rés van, amit még nem sikerült nekik javítani! Kelleni fog az Email címünk és a jelszavunk, amivel a Google Áruházba jelentkeztünk be. Futtassuk a Real APK Leecher-t. Ne gondoljunk bonyolult beállításra.

  • 1. Email címünk
  • 2. Password: jelszavunk
  • 3. Device ID: Ide kerül a telefonunk azonosítója.

Default country-nál keressük meg a Magyar(Magyarország)-ot. Hozzunk létre az asztalon egy mappát az APK fájloknak majd a Browsre kattintva válasszuk ki a létrehozott mappát, mind a kettőnél. Mentsük (Save). Megkapjuk a program (fő)ablakát.

Jobb oldalt fent üssük be a keresendő program, játék nevét nyomjunk Enter-t. Ha megtalátuk amit szeretnénk egyszer kattintsunk bele bal klikkel, azaz jelöljük ki és jobb klikk -> Download This App (Alkalmazás letöltése). Mivel megadtuk a letöltés helyét, ezért nem fogunk "Mentés helye" ablakot kapni, egyszerűen elindul a letöltés.

Oszd meg másokkal is:
bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}