Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Tech

Barangoljuk anoniman az interneten!

Miközben böngészünk az interneten , nem is sejtjük mennyi nyomot hagyunk magunk után. Azt hisszük, hogy amire rákattintunk vagy ismerünk az teljesen biztonságos és nem adatlopó. No, de a legtöbb oldal üzemeltetője vissza tuja nézni az IP címeket, emellett megnézhető milyen operációs rendszerről, böngészőről nézték meg az oldalt. Szolgáltatónkat illetve szolgáltatás tartózkodási helyét is leellenőrizhetik. Erre segíthet nekünk egy nagyszerű ingyenes VPN a PrivitizeVPN.

Letöltés

Felmerülnek a kérdések. Mi a VPN?

VPN a Virtual Private Network rövidítése, magyarul virtuális magán hálózat. A VPN kapcsolat hálózatunk (gépünk) és egy távoli szervergép között jön létre, így egy biztonságos kapcsolatot, hidat képez, ahol az adatainkat biztonságos kapcsolaton keresztül tudjuk igénybe venni és kevésbé fenyeget veszély minket, hogy vissza tudnának követni, vagy hozzáférjenek bizalmas adatainkhoz. A VPN használatakor (jelen esetben: PrivitizeVPN) jelentősen csökkenni fog az letöltési és feltöltési sebességünk. A megszokott magyar IP cím helyett egy másik távoli szervergép IP címét kapjuk meg. Ezt látják majd az oldalak, mintha az előtt nézegetnéd a weboldalakat, vagy töltenél le tartalmakat. Emellett lehetőségünk nyílik olyan tartalmak megtekintésére (pl: youtube-on) is, amiket egy bizonyos földrajzi helyen (pl: Magyarországon) letiltottak.

Telepítés: A programot egyszerűen feltelepítjük. Megjelenik az értesítésnél egy ikon. Arra jobb klikk és Connect (Csatlakozás)

Oszd meg másokkal is:
bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}