Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Tech

Windows 8 eladása mélyponton van

A Microsoft még nagyon szűkszavú a Windows 8 eladási statisztikájával kapcsolatban, de egyes elemzők, illetve szakértők szerint még az akkori Vista statisztikájának mércéjét sem fogja elérni.
A Developer Preview megjelenésekor kritizált operációs rendszer volt. Több magyar és külföldi oldalon nevezik most is Vista2-nek a Windows 8-at.
New York Times szerint kiábrándító a Windows 8 értékesítése és szerintük ez pár hónapig nem fog változni. A Washington-ban lévő egyik nagy áruházuk sem vonzza a vásárlókat, bár December 16-án az üzlet tele volt, még sem fogyott annyi termék.

Az Apple-nél volt kisebb fellendülés októberben és novemberben, de az iOS6 kritikák miatt Decemberben a vártnál kevesebb iPhone-t vásároltak.
Az iOS6-ban legfőképpen kritizált változás, az a fogyasztás. Frissítés után a felhasználók visszajelzése szerint, sokkal gyorsabban merül a készülék.

Oszd meg másokkal is:
bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}