Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Tech

Nem lesz Start menü és amiért nem kell!

Nincs kétség afelől, hogy a felhasználók nagy részének nem tetszik a Windows 8-ban lévő Modern felület. Gyakorlatilag ez helyettesíti a Start menüt.
A Microsoft-nak viszont nem áll szándékában visszarakni a Start menüt, hiába van teli a magyar média ezzel a hírrel. A konkrétum megtalálható Julie Larson-Green interjújában!

Szerinte az új felületen (Modern UI) egyszerűbben elérhetjük a keresendő programot vagy fájlt. Könnyen kezelhetjük e-maljeinket és átlátható, gyors felület tükrözi ezeket. Magán az élő csempéken (live tile), majdnem minden friss információt megtudhatunk, amit eddig a megszokott start menün nem érhettünk el.
Julie Larson-Green szerint Steve Ballmer számított arra, hogy a felhasználóknak ez az új felület nem fog tetszeni, viszont kisebb forrásokból  megtudhattuk, hogy ez még koránt sincs kész ("Félkész termék").
Talán a következő Windows verzió ("blue") kiforrott Modern felülettel fog rendelkezni, szélesebb testre-szabhatósági lehetőséggel.

Oszd meg másokkal is:
bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}