Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Tech

A rögzött Windows XP felhasználók nem fognak váltani!

A Microsoft mostani legnagyobb kihívása, feladata, hogy meggyőzze a Windows XP felhasználókat,  hogy minél előbb váltsanak egy annál újabb, biztonságosabb operációs rendszerre, Windows 7-re vagy a 8-asra. A Microsoft már nem egyszer kijelentette: Windows XP már nem biztonságos!
Most több vírusirtó cég is kijelentette, hogy a jövő év második felétől nem fogják támogatni a Windows XP-t és ők is váltásra ösztönzik az XP felhasználókat!

Sajnos a "rögzött" Windows XP-t használók nem csak félnek az újdonságoktól, hanem nem tudják elfogadni, hogy jobb, gyorsabb, biztonságosabb a Windows 7 vagy 8.
Az Interneten rengeteg Windows XP és 8 "összehasonlító" cikk létezik, de ha szeretnétek, én is leírhatom a két op. rendszer közötti különbséget. Az nem lesz rövid!

Szóljatok hozzá a cikkhez, fejtsétek ki a véleményetek, hogy ti miért nem váltatok, váltanátok szívesen Windows 7-re vagy 8-ra?!

Oszd meg másokkal is:
bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}