Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Tech

A Microsoft leállította az Expression termékcsalád fejlesztését

A Microsoft nem rég leállította az Expression termékcsalád fejlesztését, hivatkozva a Visual Studio 2012-re. Az Expression termékcsaládban olyan termékek vannak, amivel könnyedén tudunk honlapot, grafikát, kisebb programokat készíteni. 2005-ben jelent meg az első verzió (csak expression web) és 2007-ben lehetett megvásárolni a nagy csomagot (Microsoft Expression Studio).

Mai nap a Microsoft bejelentette, hogy az Expression Studio 4 Ultimate és Expression Studio 4 Web Professionalt továbbá nem lehet értékesíteni, viszont azok, akik korábban megvásárolták a terméket továbbra is megkapják a frissítéseket és a Microsoft a támogatás idejét 2015-ről meghosszabbította 2020-ra.
Egy jó hír, hogy a Expression Web 4 és Expression Design 4 ingyenes letölthető, de ezekre nem kapjuk meg a frissítéseket. Az Expression Encoder 4 Pro-t továbbra is értékesítik, előreláthatólag 2013 végéig.

Redmondi cég szerint felesleges két hasonló szoftvert fenntartani. A Visual Studio 2012 tartalmazza a Blend kiegészítést és a következő javításkor beleteszik az Encoder és a E. Web részeit is.

Microsoft Expression

Oszd meg másokkal is:
bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}