Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Tech

Wzor és Microsoft - Nem szűnik meg az asztal!

 

A mai nap rengeteg hírportál tévúton jár, azzal kapcsolatban, hogy a Microsoft teljesen eltűnteti az asztalt a következő operációs rendszerből.

Mi találtunk olyan szövegrészeket, amivel megcáfolhatjuk ezt a feltételezést.
Elsősorban Wzor utalt arra, hogy a következő Visual Studio csomag szinte megint nem fog változni, csak javítanak a felületen és kiadják mellé a Net Framework 5.0-t.
Nos még azzal is előállt, hogy a Desktop, azaz az asztal a Microsoft nem fejleszti tovább viszont meghagyja a felhasználók számára, de a következő operációs rendszerkben is a Modern felület lesz az elsődleges.
Arra viszont utalt, hogy a Windows 9 után következő operációs rendszerben nagy változtatásokat tervez a Microsoft, lehet csak akkor kerül ki végleg a megszokott asztal?

Várható a Skype 7.0 Desktop is, ezzel láthatóan még nincs vége az asztalnak.

A Microsoft ma bejelentette a nagy hírt, miszerint a június 26-28 -ig megrendezett "Build" konferencián bemutatják a Windows Blue-t és beszélnek a Windows 9 fejlesztéséről is.

A cikkből kiemelnék egy fontos mondatot:

But we're also seeing users increasingly expect their experiences on multiple screens, and Skulls of the Shogun is a great example of how Windows is the best place for developers to capitalize on the opportunity.

Másodrészt, a hírportálokon azt állítják, hogy több felhasználó alátámasztotta az asztal eltávolítás elképzelést.

Mi is jobban utánanéztünk, szó szerint semmi jele nincs annak, hogy a Microsoft eltávolítani az asztalt a Windows Blue-ból. Windows 9-ről egyenlőre nem sokat tudunk.

Oszd meg másokkal is:
bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix Webdesigner, Windows specialista. Szeretem a különböző új technológiákat és a környezetvédelmet.
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}