1. Főoldal
  2. Cikkek
  3. Tech
  4. Wzor és Microsoft - Nem szűnik meg az asztal!

Wzor és Microsoft - Nem szűnik meg az asztal!

Tech

 

A mai nap rengeteg hírportál tévúton jár, azzal kapcsolatban, hogy a Microsoft teljesen eltűnteti az asztalt a következő operációs rendszerből.

Mi találtunk olyan szövegrészeket, amivel megcáfolhatjuk ezt a feltételezést.
Elsősorban Wzor utalt arra, hogy a következő Visual Studio csomag szinte megint nem fog változni, csak javítanak a felületen és kiadják mellé a Net Framework 5.0-t.
Nos még azzal is előállt, hogy a Desktop, azaz az asztal a Microsoft nem fejleszti tovább viszont meghagyja a felhasználók számára, de a következő operációs rendszerkben is a Modern felület lesz az elsődleges.
Arra viszont utalt, hogy a Windows 9 után következő operációs rendszerben nagy változtatásokat tervez a Microsoft, lehet csak akkor kerül ki végleg a megszokott asztal?

Várható a Skype 7.0 Desktop is, ezzel láthatóan még nincs vége az asztalnak.

A Microsoft ma bejelentette a nagy hírt, miszerint a június 26-28 -ig megrendezett "Build" konferencián bemutatják a Windows Blue-t és beszélnek a Windows 9 fejlesztéséről is.

A cikkből kiemelnék egy fontos mondatot:

But we're also seeing users increasingly expect their experiences on multiple screens, and Skulls of the Shogun is a great example of how Windows is the best place for developers to capitalize on the opportunity.

Másodrészt, a hírportálokon azt állítják, hogy több felhasználó alátámasztotta az asztal eltávolítás elképzelést.

Mi is jobban utánanéztünk, szó szerint semmi jele nincs annak, hogy a Microsoft eltávolítani az asztalt a Windows Blue-ból. Windows 9-ről egyenlőre nem sokat tudunk.

bykewix profilképe
Polgár Zoltán @bykewix +873 .NetDEV, PHP Engineer, Designer.
2 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!
@Mesant, egyenlőre marad az asztal, de a legfrissebb cikkben leírtam, hogy érdekesen reagáltak a Win9-re a gyártók. Valakinek nagyon tetszett valakinek nagyon nem. Szerintem a Blue-t nem nagyon fogják ismerni és nem nagyon marad fent, max kisebb frissítésként fogják emlegetni pár év múlva.
2013.03.31 14:51
Végül is a hülye felhasználó minden sz*rhoz hozzászokik. Vagy nem.
2013.03.31 12:20