Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Thief
3.35

Thief

Akció 2014 Eidos Montréal

A Thief egy elsőszemélyű nézetből játszható számítógépes játék-sorozat, amelyben a játékos a mestertolvaj, Garrett bőrébe bújhat egy olyan környezetben, ahol a késő középkori és viktoriánus környezet keveredik az ipari korszakkal, valamint a természetfeletti erőkkel. Négy játék jelent meg: az eredeti trilógia részeként a Thief: The Dark Project (1998), a Thief II: The Metal Age (2000), valamint a Thief: Deadly Shadows (2004)

1 491 HUF-tól 51 ajánlat
Windows, Xbox, PlayStation

PC árak összehasonlítása hivatalos kereskedőknél

Hasonlítsd össze a webáruházak árait, és találd meg a legolcsóbb ajánlatot a Thief játékhoz hivatalos kereskedők és CD-kulcsok között.

Thief további elérhetőségei

Összes megtekintése
Képernyőkép erről: Thief
Képernyőkép erről: Thief
Képernyőkép erről: Thief
Képernyőkép erről: Thief
Képernyőkép erről: Thief

Ezen termék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára.

A Thief egy elsőszemélyű nézetből játszható számítógépes játék-sorozat, amelyben a játékos a mestertolvaj, Garrett bőrébe bújhat egy olyan környezetben, ahol a késő középkori és viktoriánus környezet keveredik az ipari korszakkal, valamint a természetfeletti erőkkel. Négy játék jelent meg: az eredeti trilógia részeként a Thief: The Dark Project (1998), a Thief II: The Metal Age (2000), valamint a Thief: Deadly Shadows (2004). Az első rész néhány új pályával és rengeteg hibajavítással másodjára is megjelent 1999-ben, Thief Gold néven. 2014-ben megjelent egy új, a játék világában évszázadokkal később játszódó Thief is. Az első két rész fejlesztője a Looking Glass Studios. Miután a cég csődbe ment 2000-ben, sok régi dolgozója átigazolt az Ion Storm Inc. austini irodájához, s ott készítették el a harmadik epizódot. A negyedik, szám és alcím nélküli részt az Eidos Montreal fejlesztette. A Thief játéksorozat stílusteremtő volt játékmechanikájával, innovatív játékmenetével, atmoszférájával, sötét tónusával és a hangok kiemelkedő szerepével. A lopakodós stílus megteremtésével olyan játékoknak ágyazott meg, mint a Tom Clancy's Splinter Cell vagy a Dishonored.

Rendszerigény

Minimum:
 • Op. rendszer: Windows Vista with Platform Update for Windows Vista
 • Processzor: High-Performance Dual Core CPU or Quad Core CPU
 • Memória: 4 GB RAM
 • Grafika: AMD Radeon 4800 series / Nvidia GTS 250
 • DirectX: Verzió: 10
 • Tárhely: 20 GB szabad hely
Ajánlott:
 • Op. rendszer: Windows 7, Windows 8
 • Processzor: AMD FX 8000 series or better / Intel Quad i7 Core CPU
 • Memória: 4 GB RAM
 • Grafika: AMD Radeon HD R9 series or better / Nvdia GTX 660 series or better
 • DirectX: Verzió: 11
 • Tárhely: 20 GB szabad hely

Kiegészítők

3.35 222 értékelés
05
0
0
0
01
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
Értékeld a programot!
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}