Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
The Elder Scrolls V: Skyrim
4.6

The Elder Scrolls V: Skyrim

Akció 2011 Bethesda Game Studios

A The Elder Scrolls V: Skyrim egy nyílt világgal rendelkező akció-szerepjáték, melyet a Bethesda Game Studios fejlesztett és Bethesda Softworks adott ki 2011. november 11-én Microsoft Windows, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra

3 418 HUF-tól 27 ajánlat
Windows, Xbox, PlayStation

PC árak összehasonlítása hivatalos kereskedőknél

Hasonlítsd össze a webáruházak árait, és találd meg a legolcsóbb ajánlatot a The Elder Scrolls V: Skyrim játékhoz hivatalos kereskedők és CD-kulcsok között.

The Elder Scrolls V: Skyrim további elérhetőségei

Képernyőkép erről: The Elder Scrolls V: Skyrim
Képernyőkép erről: The Elder Scrolls V: Skyrim
Képernyőkép erről: The Elder Scrolls V: Skyrim
Képernyőkép erről: The Elder Scrolls V: Skyrim
Képernyőkép erről: The Elder Scrolls V: Skyrim

Ezen termék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára.

A The Elder Scrolls V: Skyrim egy nyílt világgal rendelkező akció-szerepjáték, melyet a Bethesda Game Studios fejlesztett és Bethesda Softworks adott ki 2011. november 11-én Microsoft Windows, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra. A Skyrim a The Elder Scrolls sorozat ötödik epizódja, a 2006-ban megjelent The Elder Scrolls IV: Oblivion című játék folytatása. A történet fő cselekményszála szerint Alduin, a sárkányisten megjósolta a világ végét, a játékos célja pedig az ő legyőzése lesz. A játék 200 évvel az Oblivion után játszódik, a helyszín a Nirn bolygó Tamriel nevű kontinensének egy északi tartománya, Skyrim. A sorozat védjegyének számító nyílt világú játékmenet ebben a részben is megvan, a játékos nincs rákényszerítve a főküldetések teljesítésére, elkalandozhat és felfedezheti a vidéket vagy különböző melléküldetésekkel töltheti el idejét. A Skyrim a kritikusok és a játékosok szemszögéből is egyaránt pozitív értékeléseket kapott, a megjelenését követő 48 órában 3,5 millió példánynál is többet értékesítettek belőle, míg a Metacritic oldalán a PC-s verzió 29 értékelés alapján 94 pontos átlaggal rendelkezik.A játék a Steamworks rendszerét használja, ami szükségessé teszi, hogy a játékot a felhasználó a Steam rendszerén keresztül regisztrálja, emellett a kiadó döntése miatt a Skyrim régiózárral ellátva jelent meg. Magyarországról a játék, és a hozzá megjelent letölthető tartalmak a Steam online boltjában 2013 január végén váltak megvásárolhatóvá. A Valve közleménye szerint a Skyrim a Steam történetének leggyorsabban fogyó játéka.

Rendszerigény

Minimum:
  • Operációs rendszer: Windows 7/Vista/XP PC (32 vagy 64 bit)
  • Processzor: kétmagos 2.0 GHz-es vagy egyenértékű processzor
  • Memória: 2 GB rendszermemória
  • Merevlemez-terület: 6 GB szabad merevlemez-terület
  • Videokártya: Direct X 9.0c kompatibilis videokártya, 512 MB RAM
  • Hang: DirectX kompatibilis hangkártya
Ajánlott:
  • Processzor: négymagos Intel vagy AMD processzor
  • Memória: 4 GB rendszermemória
  • Videokártya: DirectX 9.0c kompatibilis NVIDIA vagy AMD ATI videokártya, 1GB RAM (Nvidia GeForce GTX 260 vagy jobb; ATI Radeon 4890 vagy jobb)
4.6 2310 értékelés
05
0
0
0
01
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
Értékeld a programot!
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}