Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Seven Kingdoms

Seven Kingdoms

Enlight Software Limited
nincs
Értékelés
Kategória
<100
Megtekintés

PC árak összehasonlítása hivatalos kereskedőknél

Hasonlítsd össze a webáruházak árait, és találd meg a legolcsóbb ajánlatot a Seven Kingdoms játékhoz hivatalos kereskedők és CD-kulcsok között.

Seven Kingdoms további elérhetőségei

Konzol árak összehasonlítása hivatalos kereskedőknél

Úgy tűnik, ez a termék jelenleg nem érhető el egyik partenrünknél sem.

Seven Kingdoms további elérhetőségei

Úgy tűnik, ez a termék jelenleg nem érhető el egyik partenrünknél sem.
A Seven Kingdoms amerikai metalegyüttes. 2007-ben alakultak meg a floridai DeLand-ben. Power metal illetve thrash metal műfajokban játszanak. A zenekart az ismeretlen This Solemn Vow együttes tagjai alapították. Első nagylemezüket megalakulásuk évében, 2007-ben adták ki, saját kezűleg, nem lemezkiadó támogatásával. A "Hét Királyság" második albuma 2010-ben került piacra, ezt már a Nightmare Records jelentette meg. 2012-ben harmadik albumuk is piacra került. A 2016-os évben egy EP-t jelentett meg a Seven Kingdoms, 2017-ben még egy nagylemezt piacra dobtak. Felléptek már a jól ismert Blind Guardiannel is. Szövegeik témái a fantasy, csaták, illetve George R. R. Martin művei.
0 0 értékelés
05
0
0
0
01
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
Értékeld a programot!
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}