Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Prince of Persia: The Sands of Time
4.15

Prince of Persia: The Sands of Time

Akció 2009 Ubisoft Entertainment

A Prince of Persia: The Sands of Time (röviden SoT) egy külső nézetes videójáték, ami az akció- és kalandjátékok jegyeit ötvözi a platformelemekkel. 2003 novemberében jelent meg a Ubisoft kiadásában

604 HUF-tól 26 ajánlat
Windows

PC árak összehasonlítása hivatalos kereskedőknél

Hasonlítsd össze a webáruházak árait, és találd meg a legolcsóbb ajánlatot a Prince of Persia: The Sands of Time játékhoz hivatalos kereskedők és CD-kulcsok között.

Prince of Persia: The Sands of Time további elérhetőségei

Képernyőkép erről: Prince of Persia: The Sands of Time
Képernyőkép erről: Prince of Persia: The Sands of Time
Képernyőkép erről: Prince of Persia: The Sands of Time
Képernyőkép erről: Prince of Persia: The Sands of Time
Képernyőkép erről: Prince of Persia: The Sands of Time
A Prince of Persia: The Sands of Time (röviden SoT) egy külső nézetes videójáték, ami az akció- és kalandjátékok jegyeit ötvözi a platformelemekkel. 2003 novemberében jelent meg a Ubisoft kiadásában. A Sands of Time trilógia a sorozat korábbi részeihez (Prince of Persia, Prince of Persia 2: The Shadow and the Flame, illetve Prince of Persia 3D) nem kapcsolódik, bár Jordan Mechner, a sorozat atyja még részt vett a Sands of Time készítésében. A Ubisoft Montreal (ők voltak a felelősök többek között a Tom Clancy’s Splinter Cell című játékért) sikeresen vegyítette az eredeti részek platformelemeit az új kor szellemében készülő 3D-s környezettel. (Volt korábban egy hasonló próbálkozás a Red Orb Entertainmenttől 1999-ben, ami a viszonylag kedvező kritikák ellenére nem volt jövedelmező, a fejlesztő cég mára már bezárta kapuit.) A kritikusok főleg a Sands of Time dizájnját és játékmechanizmusát, valamint érdekes történetét dicsérték, több díjjal is jutalmazták. A korszak minden nagyobb platformjára (Windows, PlayStation 2, Xbox, GameCube) megjelent, később Game Boy Advance és mobiltelefonos változat is érkezett. Az egész trilógiát tartalmazó HD változat Playstation 3-ra is megjelent. Két közvetlen folytatása (Prince of Persia: Warrior Within 2004-ben, Prince of Persia: The Two Thrones 2005-ben) jelent meg, majd 2010-ben a Prince of Persia: The Forgotten Sands, ami a Sands of Time és a Warrior Within közötti összekötő kapocs a történetben.

Rendszerigény

Minimum:

  • Supported OS: Windows® 2000/XP (only)
  • Processor: 800 MHz Pentium® III or AMD Athlon™
  • System Memory: 256 MB of RAM
  • Video Card: 64 MB GeForce™ 3 or higher, or ATI® Radeon™ 8500 or higher, Matrox Parhelia™. (GeForce4 MX not supported)
  • Sound Card: DirectX® 9.0 or higher compliant sound card
  • DirectX Version: DirectX® version 9.0c or higher
  • Hard Disk: 1.5 GB available hard disk space
  • Supported Peripherals: ThrustMaster FIRESTORM Dual Analog 3
  • Note: For an up-to-date list of supported chipsets, video cards, and operating systems, please visit the FAQ for this game at: http://support.ubi.com.
4.15 460 értékelés
05
0
0
0
01
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
Értékeld a programot!
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}