Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
LEGO Star Wars: The Force Awakens - Deluxe Edition LEGO Star Wars: The Force Awakens - Deluxe Edition
LEGO Star Wars: The Force Awakens - Deluxe Edition

LEGO Star Wars: The Force Awakens - Deluxe Edition

Traveller's Tales
nincs
Értékelés
Kategória
<100
Megtekintés
Képernyőkép erről: LEGO Star Wars: The Force Awakens - Deluxe Edition

PC árak összehasonlítása hivatalos kereskedőknél

Hasonlítsd össze a webáruházak árait, és találd meg a legolcsóbb ajánlatot a LEGO Star Wars: The Force Awakens - Deluxe Edition játékhoz hivatalos kereskedők és CD-kulcsok között.

LEGO Star Wars: The Force Awakens - Deluxe Edition további elérhetőségei

Konzol árak összehasonlítása hivatalos kereskedőknél

Úgy tűnik, ez a termék jelenleg nem érhető el egyik partenrünknél sem.

LEGO Star Wars: The Force Awakens - Deluxe Edition további elérhetőségei

A LEGO Star Wars The Force Awakens megújított harcrendszerrel érkezik, aminek hála fedezékbe vonulhatsz a lézerfegyver-párbajok során és a megfelelő pillanatban előbújva robbanthatod LEGO-kockákra ellenfeleidet. Az Első Rend katonái ellen pedig szükséged lesz minden hasonló trükkre, ugyanis ők is taktikusan harcolnak majd. A pályákon található LEGO-kockákból ők is építkeznek, amivel a saját javukra billenthetik a csata egyensúlyát, például további erősítést, vagy légitámadást kérve. Az új, Multi-Builds rendszernek hála több lehetőség közül választhatunk majd, mire használjuk fel LEGO-kockáinkat, az építmények pedig máshogy viszik majd előre a történetet és egészen vicces, kreatív módokon oldhatunk meg a segítségükkel egy-egy helyzetet. Az izgalmas földi csaták mellett a Star Wars-univerzum különböző járműveibe is pattanhatsz majd, ezekben ülve pedig a hajmeresztő száguldás mellett izgalmas csaták is várnak majd.
0 0 értékelés
05
0
0
0
01
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
Értékeld a programot!
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}