Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
3.6

LEGO Indiana Jones: The Original Adventures

Akció 2009 LucasArts

A Lego Indiana Jones: The Original Adventures egy Lego-témájú, akció-kaland videójáték, melyet a Traveller’s Tales fejlesztett, és a LucasArts adott ki. A játéknak köszönhetően a játékosok újraélhetik (habár humorosabb formában) az első három Indiana Jones film eseményeit: Az elveszett frigyláda fosztogatói (1981), Indiana Jones és a végzet temploma (1984) és Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag (1989)

1 513 HUF-tól 26 ajánlat
Windows

PC árak összehasonlítása hivatalos kereskedőknél

Hasonlítsd össze a webáruházak árait, és találd meg a legolcsóbb ajánlatot a LEGO Indiana Jones: The Original Adventures játékhoz hivatalos kereskedők és CD-kulcsok között.

LEGO Indiana Jones: The Original Adventures további elérhetőségei

Képernyőkép erről: LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
Képernyőkép erről: LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
Képernyőkép erről: LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
Képernyőkép erről: LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
Képernyőkép erről: LEGO Indiana Jones: The Original Adventures
A Lego Indiana Jones: The Original Adventures egy Lego-témájú, akció-kaland videójáték, melyet a Traveller’s Tales fejlesztett, és a LucasArts adott ki. A játéknak köszönhetően a játékosok újraélhetik (habár humorosabb formában) az első három Indiana Jones film eseményeit: Az elveszett frigyláda fosztogatói (1981), Indiana Jones és a végzet temploma (1984) és Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag (1989). A játék tartalmazza a Lego Star Wars videójátékokban is megtalálható be/kidobós kétszemélyes módot, habár helyi konzolos játszásra korlátozták. 2008. június 3-án adták ki az Egyesült Államokban és Kanadában és 2008. június 6-án Európában. Egy letölthető demót Windowsra 2008. május 13-án tettek elérhetővé. A játék alapját a Lego Indiana Jones játék szettek szolgálják. A Mac OS X verzióját 2008. december 4-én adta ki a Feral Interactive.Ahogy azt már bevezették a Lego Star Wars: The Complete Saga-ban, az új mozdulatok között megtalálható az ágon való csüngés ugrás közben Indiana Jones ostorával. Promócióként, Indiana Jones egy játszható karakter volt a Lego Star Wars: The Complete Saga-ban.A játék legtöbbször a filmek eseményeit követi, bár, mint a Lego Star Wars-sorozatban, néhány jelenetet megváltoztattak annak érdekében, hogy azt kétszemélyesen is lehessen játszani (Satipo nem hal meg), családbarátabb legyen, vagy csak azért, hogy humorosabb legyen.

Rendszerigény

  • OS: Windows XP or Vista
  • Processor: Intel Pentium 3 1GHz or AMD Athlon XP
  • Memory: 256 MB (XP), 512 MB (Vista)
  • Graphics: 128 MB Graphics card with Shader Model 2.0 Capability
  • DirectX®: 9.0c
  • Hard Drive: 4 GB
3.6 123 értékelés
05
0
0
0
01
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
Értékeld a programot!
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}