iObit Uninstaller 8.1

Ismeretlen fejlesztő Ellenőrizd, hogy az alkalmazás komptibilis-e az eszközöddel.Windows 7, 8, 8.1, 10
LicenszIngyenes
Nyelv Angol
Windows0/71 (2020.02.03 16:55) 16.7 MB

Az iObit Uninstaller segítségével a feleslegessé vált programokat és a kéretlenül települt toolbarokat tudjuk vele, nyom nélkül eltávolítani. A szoftver felhasználásuk gyakorisága, és helyigényük szerint is képes csoportosítani a telepített programokat.

Legutóbb frissítve:
                             
VerzióDátum Elérhetőség
Nincs elérhető--
5 2 értékelés
25
0
0
0
01
5 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!
Azért az ugye meg van, hogy potenciálisan vírust ajánlasz letöltésre és használatra?
Ami meg nem vírus, az PUP, az az potenciálisan kéretlen alkalmazás. Ilyen kéretlen alkalmazások letöltésére és telepítésére próbál rávenni, vagy éppen a felhasználó beleegyezése nélkül ilyen alkalmazásokat telepít.
Advanced SystemCare 12 Free
Driver Booster 6 Free
IObit Uninstaller 8 Free
Illetve mostanában rájöttek arra az IObit szakemberei is, hogy rengeteg védelmi program PUP-ként jelöli meg az alkalmazásaikat. Mindezt úgy tudták megkerülni, hogy a PUP tulajdonságokat, jellemzőket, legitim program viselkedéssel maszkolják el. Kvázi átverik a védelmi szoftvereket is.

A Driver Booster egy szükségtelen alkalmazás több szempontból is.
Egyrészt az ingyenes verzió semmit nem ér. Az csak annyit tud, hogy ellenőrzi a géped, de a letöltésért már meg kell vásárolni a teljes verziót.
A másik probléma a driverek és a hardverek egymáshoz kapcsolása. Ti. sok esetben nem a hardverhez illeszkedő, annak a gyártója által közzétett drivert tölti le és telepíti. Egyértelmű hardverekkel, mint a videokártyák nincs gond. Azokat viszonylagos biztonsággal be tudja azonosítani. Viszont az alaplapokkal, amik egy komplex rendszert képeznek, már gondban lehet egy ilyen program. Ugyanis egy izolált, tesztcélra beállított gépre, amiben Asrock alaplap volt, egy Dell laptop IOMMU driverét szerette volna telepíteni. Ami csak azért volt problémás, mert ugye az Asrock az nem Dell egy asztali PC, az nem laptop és az alaplap chipset drivere tartalmazza az alaplaphoz készült legfrissebb IOMMU drivert is. De nem ez volt az egyetlen eset és egyetlen driver letöltő szoftver, ami hatalmasat bakizott.

Az Uninstaller az tényleg jó ötlet. Kell egy hatékony szoftver kezelő a Windows alá, mert a sajátja az kritikán aluli. Viszont az IObit termékét a fentebb részletezett okok miatt nem preferálom. Helyezze inkább a Revo Uninstallert használom, vagy az ingyenes Comodo Program Managert. A Comodo PM-nek meg van az az előnye, hogy hatékonyan együtt működik a Comodo System Utilities-zel, ami a Comodo rendszertakarítója, rendszer karbantartója.

Ha viszont egy mindent egyben, átfogó megoldást akarok használni, akkor jöhet szóba az Auslogics termékcsalád. Ennek meg van az az előnye, hogy az Auslogics egy a Microsoft által elismert és támogatott program készítő, így a Windows működéséről és azokban megjelenő hibák, vagy a működést befolyásoló problémák lehetőségéről és azok javításának módjáról a cég rendelkezik belső információkkal. Így ellenben az általános célú karbantartó szoftverekkel, nem akarják megjavítani azt, ami működik, Nem fognak stresszelni generált üzenetekkel feleslegesen, hogy a géped lassú és veszélynek van kitéve és azonnali karbantartást igényel, mert ugye a legtöbb karbantartó program a felhasználókat ezzel tartja sakkban.
2018.11.16 03:54
Nem tudom meg nyitni a Skip-ot Mi a baj?
2015.06.19 21:19
Szia! Mit szeretnél megnyitni pontosan? Skype-ra gondolsz?
2015.06.19 21:49
Play àruházbol szeretnék le tölteni a mesendzsert
2015.06.26 02:28
Szia!
Messenger -re keress rá play áruházban.
2015.06.26 07:35