1. Főoldal
  2. Letöltések
  3. Rendszer, Takarítás
  4. IObit Advanced SystemCare Free

IObit Advanced SystemCare Free 12.0

Ismeretlen fejlesztő Ellenőrizd, hogy az alkalmazás komptibilis-e az eszközöddel.Windows 7, 8, 8.1, 10
LicenszIngyenes
Nyelv Angol
Windows0/71 (2020.02.18 12:22) 40.43 MB

Az IObit Advanced SystemCare egy komplett segédeszköz a mindennapokra, mely tartalmaz szinte mindenféle lemezkarbantartó és egyéb víruseltávolító programot. Megnézhetjük illetve takaríthatjuk a visszamardt fájlokat, böngésző előzményeket, miniatűr tumb ikonokat, automatikusan induló programokat, stb.. Beépített malware eltávolítóval van felvértezve.

Legutóbb frissítve:
                             
VerzióDátum Elérhetőség
Nincs elérhető--
0 0 értékelés
0
0
0
0
0
6 hozzászólás
Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy Regisztrálj!
Itt van a másik is. :-)

Smart Defrag 6 PRO
2019.01.26 13:05
Tudom, hogy mást írtam korábban. Tudom, hogy azt írtam, hogy ellenzem, szükségtelen az ehhez hasonló program. De ha valakit mégis érdekel és használni szeretné, akkor a PRO verzió most ingyen tölthető korlátozott ideig.

Advanced SystemCare Ultimate 12 Pro
2019.01.26 07:15
Az akció sajnos már véget ért (január 26. 9:00-ig tartott).
2019.01.26 11:17
Azért az ugye meg van, hogy potenciálisan vírust ajánlasz letöltésre és használatra?
Ami meg nem vírus, az PUP, az az potenciálisan kéretlen alkalmazás. Ilyen kéretlen alkalmazások letöltésére és telepítésére próbál rávenni, vagy éppen a felhasználó beleegyezése nélkül ilyen alkalmazásokat telepít.
Advanced SystemCare 12 Free
Driver Booster 6 Free
IObit Uninstaller 8 Free
Illetve mostanában rájöttek arra az IObit szakemberei is, hogy rengeteg védelmi program PUP-ként jelöli meg az alkalmazásaikat. Mindezt úgy tudták megkerülni, hogy a PUP tulajdonságokat, jellemzőket, legitim program viselkedéssel maszkolják el. Kvázi átverik a védelmi szoftvereket is.

A Driver Booster egy szükségtelen alkalmazás több szempontból is.
Egyrészt az ingyenes verzió semmit nem ér. Az csak annyit tud, hogy ellenőrzi a géped, de a letöltésért már meg kell vásárolni a teljes verziót.
A másik probléma a driverek és a hardverek egymáshoz kapcsolása. Ti. sok esetben nem a hardverhez illeszkedő, annak a gyártója által közzétett drivert tölti le és telepíti. Egyértelmű hardverekkel, mint a videokártyák nincs gond. Azokat viszonylagos biztonsággal be tudja azonosítani. Viszont az alaplapokkal, amik egy komplex rendszert képeznek, már gondban lehet egy ilyen program. Ugyanis egy izolált, tesztcélra beállított gépre, amiben Asrock alaplap volt, egy Dell laptop IOMMU driverét szerette volna telepíteni. Ami csak azért volt problémás, mert ugye az Asrock az nem Dell egy asztali PC, az nem laptop és az alaplap chipset drivere tartalmazza az alaplaphoz készült legfrissebb IOMMU drivert is. De nem ez volt az egyetlen eset és egyetlen driver letöltő szoftver, ami hatalmasat bakizott.

Az Uninstaller az tényleg jó ötlet. Kell egy hatékony szoftver kezelő a Windows alá, mert a sajátja az kritikán aluli. Viszont az IObit termékét a fentebb részletezett okok miatt nem preferálom. Helyezze inkább a Revo Uninstallert használom, vagy az ingyenes Comodo Program Managert. A Comodo PM-nek meg van az az előnye, hogy hatékonyan együtt működik a Comodo System Utilities-zel, ami a Comodo rendszertakarítója, rendszer karbantartója.

Ha viszont egy mindent egyben, átfogó megoldást akarok használni, akkor jöhet szóba az Auslogics termékcsalád. Ennek meg van az az előnye, hogy az Auslogics egy a Microsoft által elismert és támogatott program készítő, így a Windows működéséről és azokban megjelenő hibák, vagy a működést befolyásoló problémák lehetőségéről és azok javításának módjáról a cég rendelkezik belső információkkal. Így ellenben az általános célú karbantartó szoftverekkel, nem akarják megjavítani azt, ami működik, Nem fognak stresszelni generált üzenetekkel feleslegesen, hogy a géped lassú és veszélynek van kitéve és azonnali karbantartást igényel, mert ugye a legtöbb karbantartó program a felhasználókat ezzel tartja sakkban.
2018.11.16 03:53
Szia!

Köszönöm a visszajelzést. Tervezem az iObit szoftvereiről külön-külön megírni a véleményem cikk formájában. Nagyjából egyetértek veled. Az első részben amit írtál azzal vitába szállnék. A telepítő tiszta, semmilyen kéretlen alkalmazást nem fog telepíteni a felhasználó gépére. Az a három cég, melynek adatbázisa (ráspecializálódott) / nekiment az iobit-nek nem tudom mennyire korrekt. Ahogy látom az ESET forumán is jelezték, hogy az iObit termékeit nem engedi telepíteni az ESET bármely terméke, ráadásul érdemleges választ sem ad nekik a support.

A Driver Booster nem rossz, de tényleg van nála jobb/hatékonyabb (DriverPack Solutions), viszont van fejlődés a korábbi verziókhoz képest. Sokaknak jól jöhet (bár árát nem biztos, hogy megéri a pro verzió).

Az Uninstaller szerintem egér korrekt. Teszi a dolgát és olyan pluszokat ad, amiért érdemes használni, ha szükség van rá. Nekem speciel nincs vele problémám, de ahogy írod a Revo Uninstaller Free egy teljesen jó alternatívája.

Az Advanced SystemCare pedig érdekes szoftver. Alapvetően jó, de igaz, hogy a felhasználót mindig próbálja sakkban tartani. Szeret óránként értesítéseket küldeni, miszerint a gépeden vannak nemkívánatos, felesleges fájlok és kattintsak rá, majd Ő eltávolítja automatikusan. Na ez a program viszont ahogy írod erőltetett, de ettől függetlenül - ami benne van kiegészítő programok (Eszköztár menüpont alatt) nagyon jók. De ebben is igazat adok, hogy nagyjából mind akár ingyen adja ugyanezt az Auslogics.

Összességében köszönöm az építő jellegű kritikát. A telepítőket bevizsgáltatom a MalwareHunterTeam csapattal, ők majd jól kivesézik. A cikk/teszt/vélemény pedig készül.
2018.11.17 14:02
Nekem is megvan, csak régebbi verzió.
Nagyon jó, mindenkinek ajánlom ;)
2013.11.16 09:46