Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Képernyőkép erről: Instagram
Képernyőkép erről: Instagram
Képernyőkép erről: Instagram
Képernyőkép erről: Instagram
Képernyőkép erről: Instagram
Képernyőkép erről: Instagram

Tetszett a program?

Véleményem van! Kérdeznék!

Specifikációk

Friss verzió 6.27.10
Licensz Ingyenes
Platform
Főkategória Internet
Alkategória Üzenetküldő
Fejlesztő Facebook
Publikálva
Utolsó frissítés
Megosztás 0
Letöltés 500+
Vélemény 0

Fájlok

Android APK
6.27.10
Magyar
54.71 MB

Információ

Az Instagram egy népszerű közösségi média platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megoszthassák fényképeiket és videóikat, valamint kapcsolatot tarthassanak barátaikkal és más felhasználókkal. Az Instagram alkalmazás Android rendszerű mobil eszközökre is elérhető, és számos funkciót kínál a felhasználóknak. Az alkalmazás letöltése és telepítése után az alábbiakat teheted meg az Instagram Android alkalmazáson keresztül:

 1. Fiók létrehozása vagy bejelentkezés: Először is létrehozhatsz egy új fiókot, vagy bejelentkezhetsz már meglévő fiókoddal. Ehhez az e-mail címedet vagy Facebook fiókodat használhatod.

 2. Profilkezelés: A profilodon keresztül személyre szabhatod a felhasználónevedet, a profilképedet és a bemutatkozó szöveget. Itt találhatók azok a fotók és videók is, amelyeket feltöltöttél.

 3. Feltöltés: Az Instagram alkalmazáson keresztül könnyedén feltölthetsz fényképeket és videókat a kamerádról vagy a galériádból. Filtreket, szövegeket és egyéb kreatív elemeket is hozzáadhatsz a tartalmadhoz.

 4. Hírfolyam: A hírfolyamban olyan tartalmak jelennek meg, amelyeket azok a felhasználók osztottak meg, akiket követsz. Itt láthatod a legfrissebb bejegyzéseiket, lájkolhatsz, kommentelhetsz vagy továbboszthatod a tartalmakat.

 5. Storiess: Az Instagram Stories egy rövid élettartamú tartalmakat megjelenítő funkció. 24 óráig láthatók a követőidnek, majd eltűnnek. Képeket, videókat, szövegeket és interaktív elemeket adhatsz hozzá.

 6. IGTV: Az IGTV lehetővé teszi hosszabb videók feltöltését és megosztását, amelyek a profilodon belül érhetők el.

 7. Keresés és felfedezés: Kereshetsz más felhasználókat, hashtageket és tartalmakat. Az "Explore" fülön népszerű tartalmakat és profilokat fedezhetsz fel.

 8. Üzenetek: Az Instagram Direct segítségével üzeneteket küldhetsz más felhasználóknak, két- vagy többszemélyes csevegéseket indíthatsz, illetve fotókat és videókat is megoszthatsz.

 9. Értesítések: Az alkalmazás értesítéseket küld, amikor valaki lájkolja vagy kommenteli a posztjaidat, vagy üzenetet küld neked.

 10. Profil felfedezése: Az alkalmazásban böngészheted más felhasználók profiljait, követheted őket, és interakcióba léphetsz a tartalmaikkal.

 11. Beállítások: Itt módosíthatod az alkalmazás beállításait, az adatvédelmi beállításokat, a fiókod biztonságát és más egyéb beállításokat.

Az Instagram Android alkalmazás rengeteg lehetőséget kínál a felhasználóknak a kreatív tartalom megosztására és a kapcsolattartásra másokkal. Könnyedén navigálható felülete és számos szolgáltatása révén az egyik legnépszerűbb közösségi média platform lett.

Az Instagram APK letöltése egyszerű és gyors.

instagram apk android
0 0 értékelés
5
0 5
4
0
3
0
2
0
1
0 1

Hozzászólások

-