Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni

Tetszett a program?

Véleményem van! Kérdeznék!

Specifikációk

Friss verzió 10.4.1.304
Licensz Ingyenes
Platform
Főkategória Rendszer
Alkategória Android
Publikálva
Utolsó frissítés
Megosztás 0
Letöltés 5 E+
Vélemény 0

Fájlok

Android APK
10.4.1.304
Magyar
34.75 MB

Információ

A Huawei AppGallery a Huawei okostelefonok és tabletek hivatalos alkalmazásterjesztő platformja. Több mint 170 országban elérhető, az AppGallery a világ 3. legnagyobb alkalmazáspiacja: egy olyan alkalmazásbolt, ahol a felhasználók könnyen és biztonságosan felfedezhetik, megtalálhatják és letölthetik az alkalmazások ezreit a világ minden tájáról.

A Huawei célja, hogy az AppGallery nyílt, innovatív alkalmazásplatform legyen, amely szigorúan védi a felhasználók adatvédelmét és biztonságát, miközben egyedi és intelligens élményt nyújt. A Huawei a világ leginnovatívabb fejlesztőivel együttműködve készíti el a jövő alkalmazásboltját.

Miben különbözik az AppGallery (számomra) a többi alkalmazás áruháztól? Miért kellene használnom?

A Huawei célja, hogy az AppGallery nyílt alkalmazásplatform legyen, amely szigorúan védi a felhasználók adatvédelmét és biztonságát, miközben egyedi és intelligens élményt nyújt.

A biztonságos felhasználói élmény érdekében a Huawei AppGallery professzionális négyszintű biztonsági rendszerrel rendelkezik, amely felismeri a rosszindulatú viselkedést, megkönnyíti az adatvédelem ellenőrzését és biztosítja az alkalmazások biztonságát.

A Huawei AppGallery különféle egyszerű, innovatív módszereket kínál a mobilalkalmazások széles skálájának felfedezésére és megosztására, és magában foglalja az egyszerű keresési funkcionalitást, a kategóriánkénti legjobb alkalmazások rangsorolását, a szerkesztő válogatásait, kívánságlistáját és még sok minden mást. Exkluzív ajándékkedvezmények, ideértve az utalványokat, az alkalmazáson belüli jóváírásokat, promóciós kódokat, kedvezményes kuponokat és VIP kiváltságokat is a Huawei felhasználók számára.

A Huawei AppGallery 400 millió havi aktív felhasználóval rendelkezik és a világ 3. legnagyobb alkalmazáspiacának számít, több ezer népszerű alkalmazással. A Huawei a világ leginnovatívabb fejlesztőivel együttműködve készíti el a jövő alkalmazásboltját.

Hány alkalmazás található az AppGallery alkalmazásban?

A Huawei AppGallery világszerte több mint egymillió alkalmazással rendelkezik, és az elmúlt évben több mint 180 milliárd kumulatív alkalmazásletöltéssel bír. Jelenleg több mint 45000 alkalmazás érinti a HMS Core-t világszerte - egy évvel korábbi, több mint 65% -os növekedés. 

Van-e az AppGallery-ben magyar alkalmazás?

Huawei AppGallery alkalmazás gyorsan növekszik, a világ minden tájáról származó népszerű alkalmazások ezreihez hozzáférést nyújtva. Az AppGallery a világ 3. legnagyobb alkalmazási piaca, és folyamatosan frissül új applikációkkal nemzetközi és helyi szinten is. Olyan nemzetközileg népszerű alkalmazásokat is találhatsz, mint a TikTok, a Snapchat, a Microsoft Office és az Aliexpress, a helyi magyar alkalmazásokat.

Biztonságos-e az alkalmazás letöltése az AppGallery-ből?

A Huawei AppGallery célja a biztonságos felhasználói élmény biztosítása. A Huawei AppGallery négyszintű biztonsági rendszerrel rendelkezik, amelynek célja a rosszindulatú viselkedés észlelése, az adatvédelem megkönnyítése és az alkalmazások biztonságának biztosítása.

Hogyan regisztrálhatom az AppGallery-t?

A Huawei AppGallery minden új Huawei eszközre (pl. HUAWEI Mate 30 Pro és HUAWEI P40 sorozat) előre telepítve van, ingyenes használatra kész.

Amikor beállítod az új Huawei telefont, automatikusan megkezdi a személyes Huawei azonosítód létrehozásának (vagy bejelentkezésének) gyors és egyszerű folyamatát. A Huawei ID egy személyes fiók, amely lehetővé teszi a Huawei exkluzív szolgáltatásaihoz - például az AppGallery, a Huawei Cloud, az Health és a többi - zökkenőmentes hozzáférését és azokhoz való kapcsolódását.

0 0 értékelés
5
0 5
4
0
3
0
2
0
1
0 1

Hozzászólások

-