Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
DOOM 3: Resurrection of Evil

DOOM 3: Resurrection of Evil

3.6
youtube-video
Képernyőkép erről: DOOM 3: Resurrection of Evil
Képernyőkép erről: DOOM 3: Resurrection of Evil
Képernyőkép erről: DOOM 3: Resurrection of Evil
Képernyőkép erről: DOOM 3: Resurrection of Evil
Képernyőkép erről: DOOM 3: Resurrection of Evil

Ezen termék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára.

Tetszett a program?

Véleményem van! Kérdeznék!

Specifikációk

Friss verzió
Licensz Fizetős
Platform
Főkategória Játékok
Alkategória Akció
Fejlesztő Activision
Publikálva
Utolsó frissítés
Megosztás 0
Letöltés 600+
Vélemény 42

Információ

A Doom 3: Resurrection of Evil egy videójáték, amely a Doom 3 kiegészítő csomagja és egyben a Doom-sorozat egyik része. 2005. április 3-án adták ki Windows-ra, május 25-én Linux-ra és október 5-én Xbox-ra.A többjátékos módja maximum nyolc személyt támogat, az egyjátékos módja pedig húsz új pályát tartalmaz, nyolc új szörnnyel, három új fegyverrel (az egyik ezek közül a dupla csövű vadászpuska, amely a Doom II-ből való), továbbá négy új többjátékos pályával.

Rendszerigény

Minimum: A Doom 3 teljes verziója, és hardveres 3D gyorsítókártya szükséges - 100% DirectX® 9.0b kompatibilis 64 MB-os hadrveres gyorsítású videokártya és a legújabb illesztőprogramok; angol Microsoft® Windows® 2000/XP, Pentium®IV 1.5 GHz vagy Athlon® XP 1500+ processzor vagy magasabb, 384 MB RAM, 2.2 GB tömörítetlen szabad merevlemez-terület (plusz 400MB a Windows® lapozófájlnak), 100% DirectX® 9.0b kompatibilis 16-bites hangkártya és a legújabb illesztőprogramok, 100% Windows® kompatibilis egér, billentyűzet, és legújabb illesztőprogramok, DirectX® 9.0b (mellékelve)
Többjátékos követelmények: Internet (TCP/IP) és LAN (TCP/IP) játék támogatott, internetes játékhoz szélessávú kapcsolat és legújabb illesztőprogramok szükségesek, LAN játékhoz hálózati kártya és legújabb illesztőprogramok szükségesek
Támogatott lapkakészletek:ATI® RadeonTM 8500, ATI® RadeonTM 9000 vagy jobb, ATI® RadeonTM X700, ATI® RadeonTM X800, összes nVidia® GeForceTM 3/Ti sorozat, összes nVidia® GeForceTM 4MX sorozat, összes nVidia® GeForceTM 4/Ti sorozat, összes nVidia® GeForceTM FX sorozat, összes nVidia® GeForceTM 6 sorozat, *Fontos megjegyzés: Egyes itt felsorolt 3D gyorsítókártyák esetleg nem kompatibilisek a Doom 3 által használt 3D gyorsító funkciókkal. A 100% DirectX 9.0b kompatibilitás kérdésében fordulj a hardver gyártójához. A termék nem támogatja a Microsoft® Windows® 95/98/ME vagy NT rendszereket.
zombies plasma rifle expansion vulgar boss battles machine gun flashlight fist shotgun rock
3.6 42 értékelés
5
0 5
4
0
3
0
2
0
1
0 1

Hozzászólások

-