Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2

4.4
youtube-video
Képernyőkép erről: Call of Duty: Modern Warfare 2
Képernyőkép erről: Call of Duty: Modern Warfare 2
Képernyőkép erről: Call of Duty: Modern Warfare 2
Képernyőkép erről: Call of Duty: Modern Warfare 2
Képernyőkép erről: Call of Duty: Modern Warfare 2

Ezen termék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára.

Tetszett a program?

Véleményem van! Kérdeznék!

Specifikációk

Friss verzió
Licensz Fizetős
Platform
Főkategória Játékok
Alkategória Akció
Fejlesztő Infinity Ward
Publikálva
Utolsó frissítés
Megosztás 0
Letöltés 500+
Vélemény 900

Információ

A Call of Duty: Modern Warfare 2 egy first-person shooter melyet az Infinity Ward fejlesztett és az Activision adott ki Xbox 360, PlayStation 3 és Microsoft Windows platformokra. Hivatalosan 2009. február 11-én jelentették be a játékot és világszerte 2009. november 10-én jelent meg. A Call of Duty sorozat hatodik része, története a Call of Duty 4: Modern Warfare cselekménye után veszi fel a fonalat, amit végül a 2011 novemberében megjelenő Call of Duty: Modern Warfare 3 zárt le. Megjelenésekor két másik Call of Duty játékot is kiadtak: A Call of Duty: Modern Warfare: Mobilized Nintendo DS konzolra készült, illetve a Call of Duty 4: Modern Warfare Wii platformra megjelenő változata, a Call of Duty: Modern Warfare: Reflex is ekkora jelent meg a Treyarch fejlesztésében. Ezen felül képregénysorozat is készült Modern Warfare 2: Ghost címmel, ami a játék egyik szereplőjének, Simon Riley hadnagynak (becenevén Ghost) a történetét meséli el.A Modern Warfare 2 kedvező fogadtatásban részesült a kritikusok részéről, a Metacritic összesítésében 94 ponton állnak a konzolos verziók, míg a PC-s változat 86 pontos átlagértékeléssel rendelkezik, a magas értékeléseket a játék főként a többjátékos lehetőségeinek köszönheti. A megjelenését követő 24 órában Észak-Amerikában és az Egyesült Királyságban megközelítőleg 4,7 millió példányt értékesítettek a játékból. 2011. augusztus 3-án az Activision megerősítette, hogy az eladások világszerte meghaladták a 22 milliót, amivel a második legjobban fogyó játékká vált az említett piacokon.

Rendszerigény

  • Operációs rendszer: Microsoft Windows XP vagy Windows Vista (Windows 95/98/ME/2000 nem támogatott)
  • Processzor: Intel Pentium 4 3.2 GHz vagy AMD Athlon 64 3200+ processzor vagy jobb
  • Memória: 1 GB RAM
  • Grafika: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT vagy jobb vagy ATI Radeon 1600XT vagy jobb
  • DirectX®: Microsoft DirectX(R) 9.0c
  • Merevlemez: 12 GB szabad merevlemez-terület
  • Hang: 100% DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
  • Internet: Szélessávú kapcsolat és szolgáltatás szükséges a többjátékos játékhoz. A játék aktiválásához internet-kapcsolat szükséges.
  • Együttműködő / többjátékos szerver futtatása: Együttműködő vagy többjátékos szerver futtatásához 2 GHz dual-core vagy jobb processzor ajánlott.
modern warfare vehicular combat sniper blood first person shooter fast paced weapons soldier
4.4 900 értékelés
5
0 5
4
0
3
0
2
0
1
0 1

Hozzászólások

-