Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Aegis

Aegis

2.5
Képernyőkép erről: Aegis
Képernyőkép erről: Aegis
Képernyőkép erről: Aegis
Képernyőkép erről: Aegis
Képernyőkép erről: Aegis

Tetszett a program?

Véleményem van! Kérdeznék!

Specifikációk

Friss verzió
Licensz Fizetős
Platform
Főkategória Játékok
Alkategória Akció
Publikálva
Utolsó frissítés
Megosztás 0
Letöltés 700+
Vélemény 1

Információ

Az Aegis BMD (BMD – Ballistic Missile Defense System, azaz „ballisztikusrakéta-védelmi rendszer”) az Egyesült Államok Védelmi minisztériuma Rakétavédelmi ügynökségének programja keretében kifejlesztett légvédelmi rendszer, melynek célja az ellenséges, elsősorban interkontinentális ballisztikus rakéták (ICBM) elleni aktív védekezés. Része az Egyesült Államok nemzeti rakétavédelmi stratégiájának. Az Aegis BMD (ismert még Sea-Based Midcourse-nek is) elsődleges feladatköre a ballisztikus rakéták utógyorsítási szakasza előtti, légköri visszatérési pályáján való elfogása. Elsősorban hadihajókra lett telepítve, kiterjesztve más fegyverrendszerekkel képezi az Aegis CS-t, melynek eleme az AN/SPY–1 fázisvezérelt rádiólokátor és a Standard rakétacsalád. Az Aegis BMD-vel felszerelt hadihajók képesek továbbítani más szárazföldi telepítésű rendszerkomponenseknek az észlelt céltárgyak lőelemeit és ha szükséges tűzvezetést létrehozni a potenciálisan legveszélyesebb elemek felé saját SM–2, vagy SM–3 Standard ellenrakétáival.Ilyen hadihajók napjainkban az Arleigh Burke rombolóosztály egységei és a Ticonderoga osztály cirkálói között találhatóak, összesen hetvennégyen, valamint a japán flotta Kongó osztályú négy rombolóján (a Kongó, Csókai, a Mjókó és Kirisima). Szárazföldi telepítésű rendszerelemei (Aegis Ashore, AA) is fel vannak szerelve egy AN/SPY–1 lokátorral és egy SM–3 üteggel. A rendszer képes felhasználni, alkalmazni az STSS adatait is. Az Obama kormányzat tervei szerint Romániában (Deveselu) és Lengyelországban is kiépít egy-egy ilyen telepet a 2010-es évek második felében. Addig azonban, 2016-ig, megerősíti a földközi-tengeri 6. amerikai flottát négy Aegis rendszerű rombolóval, melyek a dél-spanyolországi Rota hadikikötőbe kerültek áttelepítésre, az Európát védő rakéta-légvédelmi rendszer elemeiként (European Phased Adaptive Approach, EPAA). A februártól Rotán állomásozó USS Donald Cook-ot a USS Ross követte ugyanezen év június 16-án, a kontingenst ütemezetten a USS Porter és a USS Carney egészíti ki 2015-ben.Napjaink rendszere a Lockheed Martin által fejlesztett Aegis Weapon System-et alkalmazza és a Raytheon fejlesztette RIM–161 Standard Missile 3-at (SM–3). Főbb beszállítók még a Boeing, Alliant Techsystems (ATK), Honeywell, Naval Surface Warfare Center, SPAWAR Systems Center, Johns Hopkins Egyetem Alkalmazott-fizikai laboratóriuma (JHU/APL) és a Massachusetts Institute of Technology Lincoln laboratóriuma.

Rendszerigény

Minimum:
  • Op. rendszer: Windows XP / Vista / 7
  • Processzor: 2 GHz Dual Core
  • Memória: 1 MB RAM
  • Grafika: 1280x720p minimum resolution, recommended dedicated graphics card and 16x9 resolution.
  • Tárhely: 300 MB szabad hely
  • Egyéb megjegyzések: Resolutions other than 16x9 and also portrait view monitors have been known to cause UI scaling issues.
post-apocalyptic sci-fi shooter
2.5 1 értékelés
5
0 5
4
0
3
0
2
0
1
0 1

Hozzászólások

-