Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni

Milyen jövő lehetséges a ZORIN disztribucióknak?

Nincs válasz 2017.07.21 07:30 0
0
Nemrég telepítettem a ZORIN OS 11, és a 12 -őt is egy 160 GB-os HDD-re, 100/100 Excelstor. Minden nagyon jó, de új frissítések nem mennek rájuk. Persze van az ultimate fizetős, és azt sem tudom arra megy-e a frissítés? Ha már kifizettük? Nekem a ZORIN tetszik a legjobban, a Windows -ra emlékeztető külső miatt. De megvan az Ubuntu 16.04 LTS, Mint 18 Sarah, Sonya . Ezekre rendesen folyamatosan jönnek az új frissítések. Kérdésem : Miután a ZORIN még mindig a legszebb kivitelű, a sima 11, 12-es szépen meg fog halni, viszont a fizetősre napra készen mennek az új frissítések? Azt miként lehet kifizetni? A jelenlegi 11, 12 disztribució a napi frissítések nélkül is normálisan fog hosszú ideig működni? Vagy érdemes kifizetni az ultimatet? Hosszú távon melyek frissítése a legstabilabb, és meddig tartanak ezek?
Végül, mivel a ZORIN az Ubuntura épül, és ennek is volt egy LTS 16.04 változata - amit nem találtam - de várható-e, hogy új fejlesztésű ZORINok jönnek csakis Windows stilusban, mert minden Windows -os ERRE állna át a legszivesebben.
profilkep
mogyo02

Válaszok

A téma megválaszolásához be kell jelentkezned!

Továbbiak

Címkék