Értesítés, hogy le ne maradj semmiről! Iratkozz fel és értesülj azonnal a legfrisebb tartalmakról! Nálunk te döntöd el, miről kérsz értesítést! Feliratkozok Többet szeretnék megtudni
Tech

Címkenyomtatás olcsón, gyorsan és egyszerűen

A termékek nyomon követéséhez és azonosításához elengedhetetlen az egyedi címke és vonalkód használata. A vonalkódos azonosítás nem csak a kereskedelemben hasznos, számos más területen is rendszeresen alkalmazzák, pl: logisztika, könyvtár, rendezvény, beléptető rendszer, leltár stb.

címkenyomtatók használatával egyedi azonosítóval ellátott öntapadó etikett matrica készíthető, mely segíti az étékesítési, adminisztrációs és leltározási munkafolyamatokat is. Három fő címkenyomtatási technológiát (direkt termál, termál transzfer, tintasugaras) különböztetünk meg, mely más-más felhasználási területre alkalmas.

A DunaShop kínálatában közel 50 féle címkenyomtatóból válogathat, amik minden igényt kielégítenek. Irodai környezetben való alkalmazáshoz asztali nyomtatókat ajánlunk, amivel akár 3000 címke is nyomtatható naponta. Üzemekbe, gyártósorokhoz közepes- vagy ipari kategóriás címkenyomtatók alkalmazása javasolt.

Mennyibe kerül a nyomtatóhoz a címke?

A címkézési folyamat kialakításánál a címkenyomtató árán kívül, hogy a legfontosabb kérdés, hogy az etikett matrica mennyibe kerül. A tekercses címkenyomtatók piacán óriási a kínálat, ahol nagyon könnyű csábitóan olcsó eszközt vásárolni, melyhez csak drága saját márkás öntapadó etikett címke használható. Már napi 100 címke nyomtatása esetén kiszámolható, hogy 1-2 hónap alatt megtérül egy olyan címkenyomtató ára, melybe bármilyen címke használható és nem szükséges a kellékanyagra a nyomtató árának sokszorosát kifizetni – a DunaShop kínálatában csak ilyen termékek találhatóak!

Hol vásárolhatok etikett címkét?

Ha tekercses öntapadó etikett címkéről van szó, akkor a Webmaxx csapata számára nincsen lehetetlen! Magyarországon egyedülálló méretű raktárkészlettel rendelkezünk tekercses címkéből, melyet akár másnapra szállítunk az ország bármelyik pontjára. Ha esetleg a többszáz féle méretű raktári etikett között nem talál megfelelő, abban az esetben rövid határidővel bármilyen mérető, alapanyagú és formájú öntapadó címkét gyártunk.

 

Oszd meg másokkal is:
Hozzászólások -
Vendég profilképe Vendég
{{comment.dateWrite}} Válasz
Válasz {{answer.dateWrite}}