0
Új üzenetek
Jelenlévő felhasználók
Kategória
Info! Hozzászóláshoz jelentkezz be vagy regisztrálj!
profilkep
bykewix 2013.11.23 19:07
Egy kis WP8 véleménykifejtés, amit g+on osztottam meg:


"Ha valaki azt mondja, hogy a Windows Phone sz*r, az sosem használta.
A sajátomat, amit nem régiben vásároltam telepakoltam. Már van rajta jó 42db játék (abból 9 xbox) és 21 alkalmazás. Fele ennyitől az androidos telefonom és tablet már szaggatott a hülye multitask miatt. Hiába zártam be azokat a memóriában még ott lebzseltek.
iOS és a WP ebből a szempontból nyerő.
A Windows Phone azért lehet visszataszító pár embernek mert a "home" vagy nevezzük droidos nevén Launcher, nem szabható testre oly mértékben, mint az androidos, viszont ahogy elnéztem az áruházat, már van ios kinézetű launcher, ami egész jól működik.
A másik szempont. Azt állítják, hogy nagyon kevés alkalmazás/játék van Windows Phone-ra. Nem, megint téves, már nincs olyan kevés, sőt rengeteg van, főleg xbox-s, nagyobb méretű játékok. Megtaláltam a Mirror's Edge-t, ami gépen is tetszik, leszedtem és wp-n is kíváló. Nokia Lumia 520-on sem szaggatott, pedig micsoda alsókategóriás egy telefon nem?
Androidra és iOS-re hol van Mirror's Edge?
Emellett van Asphalt 8 és 7 is, szinte ingyen. Valamivel olcsóbb mint a droidos vagy ios verzió.
Visszatérve a kezdőképernyő és a mellette lévő menü teljesen patent, nekem nagyon bejönnek ezek a live tile cuccok, érzem, hogy "üzemel" a telóm.
Egyszer kell kipróbálni, le sem bírom tenni.
Egyet remélek, hogy a Microsoft ezt nehogy elcsessze, mert akkor olyan sorsra jut nálam mint az Android: >> Kuka"
Válasz írása..